wosvos72
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- İç Mimar
Cuma gecesine az kaldı istekleri ileteceğim İncehesap'a belki yorumlardan dolayı HyperSpeed'i tekrar eklerler az da olsa yorumunu alabilir miyim?
Öncelikle kablolu olmadığı için o kablo takılmaları vs gibi herhangi bir dert yaşanmıyor bu konudan çok rahatım. Dongle'ı bağladıktan sonra herhangi bir gecikme kopma gibi bir sorunda yaşamadım henüz. Ağırlığın olayından bahsetmiştim. Malzeme kalitesi olarak gerçekten hoşuma gitti bundan bahsedebilirim. Pilli olması konusuna gelirsek mouse pil olmadan gerçekten çok hafif kalem pil ile 82Gr'a ulaşıyor olması lazım. Kumanda pilini dönüştürecek aparat tarzı şeyler var sanırsam ama onlar hakkında pek bilgim yok. Duracell'in 2500 mAh kumanda pilini almıştım onunla kullanıyorum bence pilli olması şarjlı olmasından daha iyi bataryanın bozulması gibi bir durumda pil değiştirmek yeterli olacaktır çünkü sensörü çok iyi bir sensörmüş ama yani ne kadar fark etti onları daha anlayamadım elime de güzelce oturdu büyük bir elim var diyebilirim. Mouse tekerleğinin hissiyatı hoşuma gitti çok kullanmam gerekiyor genelde. DPI değiştirmek çok kolay. Tuşlar hakkında ne diyebilirim bilmiyorum galiba mekaniklermiş onlarla ilgili bir şey okumuştum ama farkını bilmiyorum. 1750 TL'ye tamamen değdiğini düşünüyorum.