Razer Viper V3 HyperSpeed alınır mı?

Bütçe
2000-2500TL
Hocam maalesef ki küçük dongle yok, sadece büyük dongle mevcut. 1KHz versiyon için de aynısı geçerli sanırım. Bence kabloyu iyice sıkıştırıp dongleu takmak daha iyi olur, hem dikkat de çekmeyecektir.
1kHz versiyonunda küçük dongle + kablo ve dönüştürücü var hocam, dongle yakın dursun isteyenler için konulmuş. Mevzu dikkat çekmesi değil aslında yanında taşı, tak mevzusu. Mouse içine giren ufak bi adaptör veya en azından Bluetooth olsa süper olurdu.

1KHz versiyonunda küçük dongle + kablo ve dönüştürücü var hocam, dongle yakın dursun isteyenler için konulmuş. Mevzu dikkat çekmesi değil aslında yanında taşı, tak mevzusu. Mouse içine giren ufak bir adaptör veya en azından Bluetooth olsa süper olurdu.

Hocam bana kalırsa çok problem etmenize gerek yok, küçük dongle olması daha iyi olurdu tabii ki ama düzgün bir deneyim için uğraşılmış.

1kHz versiyonunda küçük dongle + kablo ve dönüştürücü var hocam, dongle yakın dursun isteyenler için konulmuş. Mevzu dikkat çekmesi değil aslında yanında taşı, tak mevzusu. Mouse içine giren ufak bi adaptör veya en azından Bluetooth olsa süper olurdu.
Hocam kusura bakmayın cevap veremedim ama 8khz olanda küçük dongle yokmuş sanırım. Garip geldi, ilk defa gördüm. Ben de laptop kullandığım için fark ettim o şekilde zor olacağını. O kabloyu taşımak gerekecek sanırım. Onu sorun etmeyecekseniz önemli değil ama sorun olacaksa 1khz olan modeli de işinizi görür bence. Yok hocam size tam uyan 10/10 mouse u bulamayacağız sanırım. İlk defa böyle bir sorun gördüm :D

Hocam bana kalırsa çok problem etmenize gerek yok, küçük dongle olması daha iyi olurdu tabii ki ama düzgün bir deneyim için uğraşılmış.
Harici dongle alınırsa çalışır mı acaba?
Hocam kusura bakmayın cevap veremedim ama 8khz olanda küçük dongle yokmuş sanırım. Garip geldi, ilk defa gördüm. Ben de laptop kullandığım için fark ettim o şekilde zor olacağını. O kabloyu taşımak gerekecek sanırım. Onu sorun etmeyecekseniz önemli değil ama sorun olacaksa 1khz olan modeli de işinizi görür bence. Yok hocam size tam uyan 10/10 mouse u bulamayacağız sanırım. İlk defa böyle bir sorun gördüm :D
Maalesef dediğiniz gibi tamamen uyan bir ürün bulmak imkansız. Elbette öyle bir şey olmasını da beklemiyorum illa eksikler olacak. 😁 Aslında çok spesifik şeyler istediğimi de düşünmüyorum ama bir yerden tutuyoruz öbür taraf elde kalıyor. Gündüz sağlam kafayla artısını eksisini düşünüp karar vereceğim. Tekrardan ikinize de teşekkür ediyorum. İyi geceler dilerim.

Hocamdan dinleyelim bakalım. El ölçülerimiz benzerse konfor ne durumda. Glorious için böyle bir veri buldum, mcu belirtilmiş.

Hocam ürün cuma gününden beri kullanıyorum VT9Air'i yani ilk 2 gün sürekli zorladım fareyi 8 KHz şekilde, donma takılma yapacak mı bir sorunu var mı diye çünkü 2 tane olumsuz yorum okudum ama anladım ki o kişilere sorunlu ürün gitmiş çünkü ne çift tıklama yaşadım ne de donma takılma yaşadım, Mcu'su sağlam çıktı, konfor anlamında beni rahatsız etmedi bence konforlu bir mouse, VT950 Pro tercih etseydim aynı şeyi diyemezdim tahminimce doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. Batarya konusunda gelirsekte 800 mAh bitmiyor :d VT9 Air'de ki gibi.

Dosya Ekleri

• 1742109621646.png
    1742109621646.png
    345,9 KB · Görüntüleme: 19
  • 1742109771561.jpeg
    1742109771561.jpeg
    82,6 KB · Görüntüleme: 20
  • 1742110034628.png
    1742110034628.png
    61,2 KB · Görüntüleme: 15
Hocam ürün cuma gününden beri kullanıyorum VT9Air'i yani ilk 2 gün sürekli zorladım fareyi 8 KHz şekilde, donma takılma yapacak mı bir sorunu var mı diye çünkü 2 tane olumsuz yorum okudum ama anladım ki o kişilere sorunlu ürün gitmiş çünkü ne çift tıklama yaşadım ne de donma takılma yaşadım, Mcu'su sağlam çıktı, konfor anlamında beni rahatsız etmedi bence konforlu bir mouse, VT950 Pro tercih etseydim aynı şeyi diyemezdim tahminimce doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. Batarya konusunda gelirsekte 800 mAh bitmiyor :d VT9 Air'de ki gibi.
Teşekkürler hocam, @magnifique25 hocam tavsiye etmiyordu. Nedenini merak ediyorum doğrusu.

Merhaba, Viper V3 HyperSpeed almayı düşünüyorum. Trendyol üzerinden Teknorya'dan satın alacağım, kuponumla birlikte 2127 TL'ye geliyor. El uzunluğum 19cm, genişliğim ise 10cm. Fare tutuş şeklim palm. Taksit seçenekleri ve kuponumdan ötürü Trendyol öncelikli tercihim ve 2000 bandını çok da aşmak istemiyorum. Bu farenin yapısı nedeniyle gündelik kullanımda ve okulda da rahat olacağını düşünüyorum. Özellikle kullanım rahatlığı için kablosuz bir mouse istiyorum. Razer Basilisk V3 X HyperSpeed de alternatiflerim arasında. Fikirlerinizi bekliyorum, iyi sosyaller.

Fiyatını hak etmediğini düşünüyorum.

Teşekkürler hocam, @magnifique25 hocam tavsiye etmiyordu. Nedenini merak ediyorum doğrusu.

Hocam ben markanın fanıda değilim fazlada bilmiyordum @Yuiis @enzyyx @egemebb hocalarım sayesinde tanıdığım ve kalitesini anlamış olduğum bir marka, memnun olmazsam sorun yaşasam bunu dile getirir ve bu markayı önermezdim ama sorunsuz ve sağlam ürün üretiyorlar.

VT9Air hakkında spesfik bir sorunu bildiğini sanmıyorum bu arkadaşın genelleme yapmış ajazz, rapoo almayın demiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı