Razer Viper V3 HyperSpeed alınır mı?

Bütçe
2000-2500TL
Bütçem yetiyor düşünebilirim. Kronik sorunu vs. var mı acaba?

Uzun süredir günde 10 saat kullanıyorum, hatta bazen canım sıkıldığında çalıştığım yere de götürüyorum. Sadece bir sıkıntısı var: Yan tuşlar biraz dayanıksız. Ancak ben sorun yaşamadım. Dayanıksız deyince kırılıyor gibi algılanmasın, bozulmuyor tabii ama hafif oynuyor. Ben yan tuşları bas-konuş olarak kullandığım için sorun teşkil etmiyor. Bence bizim gibilerin tutuş tarzına göre en iyi mouse açık ara G PRO serisi.

Uzun süredir günde 10 saat kullanıyorum, hatta bazen canım sıkıldığında çalıştığım yere de götürüyorum. Sadece bir sıkıntısı var: Yan tuşlar biraz dayanıksız. Ancak ben sorun yaşamadım. Dayanıksız deyince kırılıyor gibi algılanmasın, bozulmuyor tabii ama hafif oynuyor. Ben yan tuşları bas-konuş olarak kullandığım için sorun teşkil etmiyor. Bence bizim gibilerin tutuş tarzına göre en iyi mouse açık ara G PRO serisi.
Gündelikte söylediğiniz gibi kullanıyorum. Detaylı inceleyince oyun oynarken tam palm tuttuğumu fark ettim. Çift tıklama sorunları olduğu yazıyor.

Gündelikte söylediğiniz gibi kullanıyorum. Detaylı inceleyince oyun oynarken tam palm tuttuğumu fark ettim. Çift tıklama sorunları olduğu yazıyor.

Hocam stok Omron switchleri biraz sorunlu, switch değiştirmesi de gpx 2'de biraz meşakkatli. Bence VT9 Air alıp geçin. Palm gripe uyuyor.

Gpx 2 ve rapoo VT9 modellerinin shapeu çok benzediği için gereksiz yere harcama yapmadan VT9 Air alabilirsiniz hocam.

Son düzenleme:
Daha rahat olacağını düşündüğüm için Amazon'dan 1946 TL'ye Glorious Model D 2 Pro 1K satın aldım. Geldiği zaman deneyimlerimi paylaşmaya çalışırım. Neden 4/8KHz modeli tercih etmedin derseniz: Dongle'ı benim kullanım şeklime göre pratik değil ve internette 1000Hz' de kullanınca tutarsız olduğunu okudum. 1Khz üzeri kullanmayacağım için de aradaki fiyat farkını gereksiz buldum. Rapoo'dan vazgeçme sebebim ise simetrik yapının uzun süreli kullanımda bana uygun olmadığını düşünmem. Uzun bir konu oldu, fikir verdiğiniz ve vakit ayırdığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Kullanımım ve isteklerim doğrultusunda en uygun modeli sayenizde seçtiğimi düşünüyorum. Umarım beklediğim gibi çıkar.

Arkadaşlar selamlar, 2 gündür fareyi (Glorious Model D 2 Pro 1KHz.) kullanıyorum. Herhangi bir takılma vb. sorunla karşılamadım. Acaba takılacak mı diye yaklaşık 1 saat kadar güncellemeden kullandım ardından da güncelledim ve şuana kadar hiçbir sorun yok. Ürün hafif olduğu için başta biraz garip gelse de sonradan alıştım. Elime oturuşu çok iyi ve aşırı konforlu. İyi ki simetrik veya daha küçük bir fare almamışım çünkü boyu biraz daha kısa olsa elime oturmayacaktı. Bu süreçte yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı