Şu an çok gerekli bulmasam da bu bütçelere çıkabilirim. Alternatif öneriniz var mı?
Benim maalesef ki yok hocam.
Şu an çok gerekli bulmasam da bu bütçelere çıkabilirim. Alternatif öneriniz var mı?
Hocam mouse u ve mcu sunu ilk defa duydum, kötü olacağını düşünmüyorum ama yine de bu fiyata da değmez bence. Hocam eline hangisinin uyacağına tam emin olamıyorsun sanırım. Bence öncelik olarak yakınında denemek için bir mağaza varsa oraya gidip dene derim. Rapoo tarzı mouse ları öyle yerlerde bulamazsın ama en azından asus, razer, glorious gibi modellerin bazı mouselarını deneyip kafanda bir fikir oluşturursun diye düşünüyorum. Çünkü önerdiğimiz mouseların birçoğu iyiydi ama iş elinize hangisinin uyacağında bitiyor. Onu da en iyi gidip deneyerek anlarsınız.Rog Xhakram X Origin hakkında fikirleriniz neler. Evet fiyat farkı çok fazla ama bütçeyi arttırma şansı elde ettim. Tasarımı tam istediğim gibi ve cihazım da ROG olduğu için hoşuma gidiyor. Ağırlık konusu benim açımdan bir problem değil. Bağlantı türleri ve şarjı kullanımıma uygun.
@Yuiis hocam en sevdiğim inceleme sayfası demiştiniz, 5 yıldız vermişler.
@enzyyx![]()
ASUS ROG Chakram X Review
Think of any random feature and the right-handed ergonomic ROG Chakram X will likely have it. 8000 Hz polling in wired mode, 2.4 GHz and Bluetooth connectivity, up to 150 hours of battery life, Qi charging, hot-swappable main button switches, an adjustable joystick, 11 programmable buttons, and...www.techpowerup.com
@kxy @magnifique25
Kesinlikle tek tereddütüm denemek. Daha önce referans gösterilebilecek bir tek G300S kullandım o da çok ufaktı. Yarın Media ve Vatan'a gitmeyi düşünüyorum.Hocam mouse u ve mcu sunu ilk defa duydum, kötü olacağını düşünmüyorum ama yine de bu fiyata da değmez bence. Hocam eline hangisinin uyacağına tam emin olamıyorsun sanırım. Bence öncelik olarak yakınında denemek için bir mağaza varsa oraya gidip dene derim. Rapoo tarzı mouse ları öyle yerlerde bulamazsın ama en azından asus, razer, glorious gibi modellerin bazı mouselarını deneyip kafanda bir fikir oluşturursun diye düşünüyorum. Çünkü önerdiğimiz mouseların birçoğu iyiydi ama iş elinize hangisinin uyacağında bitiyor. Onu da en iyi gidip deneyerek anlarsınız.
Bence de hocam en iyisi olur. Deneyebileceğiniz tüm mouseları deneyinKesinlikle tek tereddütüm denemek. Daha önce referans gösterilebilecek bir tek G300S kullandım o da çok ufaktı. Yarın Media ve Vatan'a gitmeyi düşünüyorum.
Kronik scroll sorunu olmasa dav2 de yeterdi de o sorun varken değmez bence. VT9 Air alabilirsiniz.@Yuiis @enzyyx Gladious'tan bağlantı şekilleri yüzünden vazgeçtim. DeathAdder V3 Pro' ya 4.3K vermeye gerek var mı sizce? Yoksa Rapoo VT9 Air'ı sipariş vereceğim.
Güzel bir tercih olur mu sizce ne diyorsunuz?Kronik scroll sorunu olmasa dav2 de yeterdi de o sorun varken değmez bence. VT9 Air alabilirsiniz.
Şu an kendi faremle deneyince elimi tamamen yaslamadığımı, Claw Palm arası tuttuğumu fark ettim. Hatta sanırım Claw'a daha yakın, avcumu yaslamıyorum. DeathAdder ve Viper arasındaki farklar neler. Hangisi daha kaliteli olur?
Teşekkürler hocam.
Airdan bahsediyorsanız bence şu anki en f/p mouselardan. Tutuş şeklinize göre air yada glorious d2 pro 1khz olan. Benim tercihlerim bu ikisinden biri olurdu. Glori de takılma sorunlarının çözüldüğünü düşünüyorum ama çözülmediyse de elinize geçince testlerini yaparsınız. Sorun varsa iade edersiniz.Güzel bir tercih olur mu sizce ne diyorsunuz?
Bütçem yetiyor düşünebilirim. Kronik sorunu vs. var mı acaba?Tutş şeklim birebir aynı claw ve palm arası ne palm ne claw 8 9 tane mouse denedim aralarında en iyisi G PRO X Superlight oldu alabiliyosan kesinlikle almalısın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.