Razer Viper V3 HyperSpeed alınır mı?

Bütçe
2000-2500TL
Attığınız 4k/8KHz versiyonu. Benim attığım düz D 2 Pro

Direkt kendisi hocam, yanlış hatırlamıyorsam 100 veya 110 gram ağırlığında mouse.
100 grammış, şuan kullandığım fare de 99 gram ağırlığında.

Attığınız 4k/8KHz versiyonu. Benim attığım düz D 2 Pro.

100 grammış, şu an kullandığım fare de 99 gram ağırlığında.

Şu an kullandığın mouse kardeşinin işini görüyorsa sorun olmaz, ama düşük sens için ilk attıklarımız gibi Mouse'lar kullanılıyor. 50 60 gram arası.

Elimde şu an CH32V307WCU6 boarda sahip bir keypad var, 8000Hz ve Rapid triggeri tek başına taşıyabilecek bir çip. Bana kalırsa bu çip Glorious Model D 2 Pro'nun 1KHz versiyonunda kullanılıyor ise kesinlikle alınır.

Eğer öyle ise çok iyi olur hocam fakat 1KHz versiyonunda dongle ile 8KHz kullanmak gibi bir seçeneğe rastlamadım.

Eğer öyle ise çok iyi olur hocam fakat 1KHz versiyonunda dongle ile 8KHz kullanmak gibi bir seçeneğe rastlamadım.
Yok hocam bahsetmek istediğim 1kHz ve 8kHz olan modellerde içindeki parçalarda bir fark olmayacağını söylemek istedim. Yanlış biliyor da olabilirim ama şu ana kadar gördüğüm mouselarda böyleydi.

Yok hocam bahsetmek istediğim 1KHz ve 8KHz olan modellerde içindeki parçalarda bir fark olmayacağını söylemek istedim. Yanlış biliyor da olabilirim ama şu ana kadar gördüğüm mouselarda böyleydi.

Yazılımsal olarak kısıtlamış da olabilirler hocam, aynı şekilde çok işe yarayacak bir detay buldum. Böylesini bir mouseda ilk kez görüyorum. Bu işaretlediğim iki çip aynı model. Biri 8000Hz Rapid trigger ve ekranlı bir keypad, diğeri ise 8000Hz bir mouse. Çok garip gerçekten.

Dosya Ekleri

• IMG_20250316_021444.jpg
    402,7 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20250316_021338.jpg
    197,2 KB · Görüntüleme: 35
Türkçe meali nedir hocam? Dediğiniz gibi kesin alınır bir mouse mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…