Razer Viper V3 HyperSpeed alınır mı?

Bütçe
2000-2500TL
Evet hocam, olduğu açıkça görüntülenebiliyor maalesef.

Yeterli olur fakat 1KHz yerine 2KHz öneriyorum genellikle. Bu mouse bu fiyatta 1KHz ile alınabilirliğini kaybediyor.
Aynı fiyata daha iyileri vardır tabi ki ama ergo olarak daha düzgününü bulamayacağız gibi. Ayrıca iyzico cashackleriyle de daha da uyguna geliyor. Bana kalırsa şu an tek sorun yazılımsal bir şey var mı yok mu? Araştırdığım kadarıyla vardı ama düzeltildi diyorlar çoğunlukla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda özetlemek gerekirse kullanan kişi sensörde takılma olduğunu ama usb 2.0 portuna taktığında düzeldiğini söylüyor.

Evet hocam, olduğu açıkça görüntülenebiliyor maalesef.

Yeterli olur fakat 1KHz yerine 2KHz öneriyorum genellikle. Bu mouse bu fiyatta 1KHz ile alınabilirliğini kaybediyor.
Şu hali peki?

Aynı fiyata daha iyileri vardır tabi ki ama ergo olarak daha düzgününü bulamayacağız gibi. Ayrıca iyzico cashackleriyle de daha da uyguna geliyor. Bana kalırsa şu an tek sorun yazılımsal bir şey var mı yok mu? Araştırdığım kadarıyla vardı ama düzeltildi diyorlar çoğunlukla.
İyzico işin içine taksit girince olmuyor hocam. :/

Taksitle alacaksanız kesinlikle ve kesinlikle alınır. İnternette araştırdığım kadarıyla 8KHz versiyonu hakkında çok bir şikayet göremedim.

Aynı çipsete sahip olduğum ve her gün aktif kullandığım için sınırlarını aşağı yukarı biliyorum, bir mouse için yeter de artar.

Aynısı gaminggende de vardı sanırım. Taksit konusunda sıkıntı oluyor mu bilmiyorum.

Peşin taksit yapmıyor, vade farkı istemiyorum. Velev ki ödesem bile İncehesapla aynı fiyata geliyor.
Taksitle alacaksanız kesinlikle ve kesinlikle alınır. İnternette araştırdığım kadarıyla 8KHz versiyonu hakkında çok bir şikayet göremedim.

Aynı çipsete sahip olduğum ve her gün aktif kullandığım için sınırlarını aşağı yukarı biliyorum, bir mouse için yeter de artar.
Tamam o zaman şuan bu modeli listenin 1 numarasına ekledim. Tasarımsal benzerlik olarak DeathAdder V3 Hyperspeed var, o da hemen hemen aynı fiyata geliyor. Scyrox simetrik bir yapıda ama V8 ve V6'yı da yine taksitle 2.7K civarına alabiliyorum.

Tamam o zaman şu an bu modeli listenin 1 numarasına ekledim. Tasarımsal benzerlik olarak DeathAdder V3 HyperSpeed var, o da hemen hemen aynı fiyata geliyor. Scyrox simetrik bir yapıda ama V8 ve v6'yı da yine taksitle 2.7k civarına alabiliyorum.

Scyrox yerine Glorious şu ek çip olayı yüzünden çok daha güvenilir duruyor. DeathAdder V3 HyperSpeed'e ise bakacağım.

Çok alınabilir duruyor hocam fakat mcusunu yine bulamadım😀 @Yuiis hocam uğraştırıyorum kusuruma bakmayın fakat bir bilginiz var mı?

Bir de, içerisinden 8KHz HyperSpeed dongle çıkmıyormuş, ayrıdan almak pahalıya patlayabilir.

Scyrox yerine Glorious şu ek çip olayı yüzünden çok daha güvenilir duruyor. DeathAdder V3 HyperSpeed'e ise bakacağım.

Çok alınabilir duruyor hocam fakat mcusunu yine bulamadım😀 @Yuiis hocam uğraştırıyorum kusuruma bakmayın fakat bir bilginiz var mı?

Bir de, içerisinden 8KHz HyperSpeed dongle çıkmıyormuş, ayrıdan almak pahalıya patlayabilir.
8k sanırım sadece kablo ile çalışıyor, 1k üstünü çok kullanacağımı da sanmıyorum açıkçası. 😂

dav3 lerde bildiğim kadarıyla 8khz için dongle çıkmıyor ve yurt içinde fazla bulunmadığından yurt dışından getirtmek gerekiyor ve baya pahalıya patlıyor. Ayrıca kronik scroll sorunlu olduğu kesin, direkt o sebepten bile almazdım ben açıkçası. mcu su hakkında benim de bilgim yok, ufak bir bakacağım yine de.

Evet yine en sevdiğim inceleme sitesinde buldum hemen.

1742085246557.png

Diğer özelliklere de bakabilirsiniz. Ben biraz meşgul olduğum için bakamıyorum maalesef 🙃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı