Razer Viper V3 HyperSpeed alınır mı?

Bütçe
2000-2500TL
Eğer parçalarının aynı olduğunda hemfikir olursak evet hocam, kesinlikle alınır. Bahsettiğim şey bir mouseda böyle bir işlem gücünü ilk kez görüyorum.
Şimdi tek problem bunu nasıl doğrulayacağımız.

@Yuiis hocam bahsettiğim gibi Nordic'in kablosuz protokollerini kullanıp yaklaşık 2 kat daha yüksek işlem gücüne sahip olan CH32V307 ile birleştirmişler. Çok zekice olduğunu söylemeliyim.

Şimdi tek problem bunu nasıl doğrulayacağımız.

Hocam erken aşamalardan bir PCB buldum sanırım, burada yok gibi gözüküyor.

Dosya Ekleri

• RDT_20250316_0225358460354187595152071.png
    502,2 KB · Görüntüleme: 26
@Yuiis hocam bahsettiğim gibi Nordic'in kablosuz protokollerini kullanıp yaklaşık 2 kat daha yüksek işlem gücüne sahip olan CH32V307 ile birleştirmişler. Çok zekice olduğunu söylemeliyim.
Çok mantıklı duruyor, şimdi 1khz olan modelde de aynı mı diye biraz daha araştıracağım ama dediğim gibi malzeme olarak bir farkları olduklarını düşünmüyorum hala. Onun dışında kronik bir problemi var mı diye bakacağım, özellikle yazılımsal olarak.

Çok iyi olur hocam, ben baktım fakat çok bir şeyle karşılaşmadım. Ben de bir değişiklik olduğunu sanmıyorum, muhtemelen üst sürümle aynıdır PCB'leri. Genel olarak nordic çiplerinin asıl amacı yüksek performanslı mcu olmak olmadığı için bunu yapmışlar diye düşünüyorum, nordic çipleri yüksek uyumluluğa sahip kablosuz ve çok fazla işlem gücü gerektirmeyen cihazlar için uygun oluyor.

Bağlantı sorunları ile ilgili birkaç şey okudum. Reddit'te de yan tuşların çift bastığı ile ilgili bir yorum var. Ayrıca aynı konudaki görselde scroll tuşu yamuk gözüküyor. 1K'da takılma olduğu ama güncelleme ile sorunun çözüldüğünü de gördüm. Bazılarıysa 4/8k modelde takılma olduğu, 1K'da olmadığını söylemiş.

Ben de takılma ile ilgili sorunlar gördüm ama sonradan firmware update ile çözüldüğünü söylüyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PCB burada net şekilde gözüküyor. Test • Glorious Model D 2 PRO

Bi kısımda şöyle bir ibare var: "Son olarak sinyal iletimi ve bilgi işleme, Nordic Semiconductor firmasına ait tek bir nRF52840 mikrodenetleyici tarafından gerçekleştiriliyor…"

PCB burada net şekilde gözüküyor. Test • Glorious Model D 2 PRO

Bir kısımda şöyle bir ibare var: "nordic semiconductor firmasına ait tek bir NRF52840 mikrodenetleyici tarafından gerçekleştiriliyor…"

Ben de baktım fakat dediğim çipi göremedim hocam, sanırım kullanmamışlar. Ayrıyeten arada 4 gramlık bir ağırlık farkı var sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…