SENTOKI
Hectopat
Ekstra indirim ile 5265 TL'ye geliyor peşin fiyatına da dokuz taksit yapıyor sizce alınır mı?
Ekstra indirim ile 5265 TL'ye geliyor peşin fiyatına da dokuz taksit yapıyor sizce alınır mı?
Daha iyisini bulamazsın dostum. Razer kalitesi diye bir şey var.Ekstra indirim ile 5265 TL'ye geliyor peşin fiyatına da dokuz taksit yapıyor sizce alınır mı?
Razer ekipman seviyorsan alınabilir fakat ben olsam almazdım.
Kronik sorunlu diye duydum. 5k bandında bile, kronik sorunlu ürün üretiyorlarHocam şu anda Razer Viper V2 kullanıyorum 3.5 yıl oldu artık değiştirmeyi düşünüyorum.
Hocam şu anda Razer Viper V2 kullanıyorum 3.5 yıl oldu artık değiştirmeyi düşünüyorum.
Hocam şu anda Razer Viper V2 kullanıyorum 3.5 yıl oldu artık değiştirmeyi düşünüyorum.
Kronik sorunlu olduğu için 4 yıl kullanmış değil mi? Ahahah.![]()
RAWM Leviathan V4 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Lamzu Maya X Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Kronik sorunlu diye duydum. 5k bandında bile, kronik sorunlu ürün üretiyorlar.
![]()
RAWM Leviathan V4 Wireless Mouse
![]()
Lamzu Maya X Wireless Mouse
Kronik sorunlu diye duydum. 5K bandında bile, kronik sorunlu ürün üretiyorlar.
Bayağı öyle. Büyük marka fareler kronik sorununu aşamıyor hâlaHocam bence Razer senin dediğin gibi bir marka değil yani 3.5 yıldır kullanıyorum hala sorunsuz ama artık yükseltmeyi düşündüğüm için değiştiriyorum.
Kronik sorunlu olduğu için 4 yıl kullanmış değil mi? Ahahah.
Razer'dan devam et dostum, yukarıdaki tavsiyeleri dikkate alma, ya donglesi bozuk gelir, ya 1k hz üstü sıkıntı yaşarsın. Wraith'dan ürün alınmaz. Kaliteden şaşmamak lazım.
Siz yan sanayi ürünlerden devam dostum, bizim gibi dev firma ürünlerini kullanan insanlar için "ıvız zıvır" attığın ürünler. Wraith dediğin firmanın sattığı "sadece mouse" ürünleriyle ilgili 300 den fazla şikayeti var, senin kötülediğin popüler markalarının hepsinin toplam şikayeti Wraith'ın yarısına ulaşamıyor hahahah.Bayağı öyle. Büyük marka fareler kronik sorununu aşamıyor hâla. Gpx de mi dersin, v3'teğil mi dersin hepsinde bir sorun var. Çift basma olsun, scroll olsun birbirinden saçma sorunlar. Ha, siz yaşamadınız diye kronik sorunsuz bir model, seri ya da marka olmuyor.
Her konuya aynı şeyi yazıp sürekli boş yaptığın için, cevap vermeyeceğim. Kendi hâlinde takıl. Sana verilecek cevaplar verildi zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.