Razer Viper mini büyük ihtimalle elime küçük gelecektir elim biraz büyük.
Model D 50$ mouse olmasına rağmen Türkiye'de 600 liraları buluyor o fiyatı vermek ne kadar mantıklı bilemiyorum o yüzden biraz Razer Viper'a doğru kaymış durumdayım 69GR olması da büyük etken.
DeathAdder V2 almak da mantıklı olabilir zaten mouseu tek elimle kullanıyorum simetrik olmasına gerek yok hem skatezleri de Viper'dan daha iyi ama 82GR, Viper'la arasında 13GR fark var.
Aklımın köşesinde habire beni al diyen bir mouse daha var o da Rival 600.
13GR farkı ancak iki fareyi de art arda kullanırsanız fark edersiniz. V2 400-450TL arasında bulunabiliyor. Bu fiyat gayet makul. Yurtdışında Model D'de aynı fiyat esasında. Türkiye distrübitörü olmadığı için Gloriorus 150TL gibi daha pahalı. Tercih kişisel gerçekten. Model D V2'ye göre daha ince. Geniş bir fare sizin için daha uygun ise V2 olabilir.
Rival 600 ise kullanımı en rahat farelerden biri ama maalesef sicili pek temiz değil. Yan tutuş parçaların üzerindeki kauçukların zamanla gevşediğine ilişkin yüzlerce şikayet var. SteelSeries bu sebepten servise başvurursanız yedek panelleri ücretsiz size sağlıyor sanırım.
Evet Razer Viper Mini küçük gelebilir. Peki Razer Mamba Elite ve Razer Mamba T.E.' ye baktınız mı ? Şu anda malum durumlardan dolayı biraz pahalı olabilirler ancak indirimlerde alınabilir. Rival 600'de çok hoş ve iyi bir mouse ancak uzun kullanımda yan kauçuklarda kayma oluyor. Firma ücretsiz değiştiriyor çünkü kronik sorunlu olduğunu biliyor. Garanti ile uğraşırım derseniz Rival 600' de alınabilir. Son olarak delikli hafif bir mouse isterseniz Cooler Master MM711'e de bakabilirsiniz.Razer Viper mini büyük ihtimalle elime küçük gelecektir elim biraz büyük.
Model D 50$ mouse olmasına rağmen Türkiye'de 600 liraları buluyor o fiyatı vermek ne kadar mantıklı bilemiyorum o yüzden biraz Razer Viper'a doğru kaymış durumdayım 69GR olması da büyük etken.
DeathAdder V2 almak da mantıklı olabilir zaten mouseu tek elimle kullanıyorum simetrik olmasına gerek yok hem skatezleri de Viper'dan daha iyi ama 82GR, Viper'la arasında 13GR fark var.
Aklımın köşesinde habire beni al diyen bir mouse daha var o da Rival 600.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.