Glorious Model O vs Razer Viper Mini

O inceleme ve diğer yorumlardan ondan vazgeçmemi sağladı. Viper Mini de de bazı sorunları varmış sanırım. HyperX PulseFire haste nasıl alınır mı?

Claw tutuşa uygun değil v2. bende claw tutuyorum. Model o sensörünü beğenmiş inceleyen arkadaş ama kablosunu beğenmemiş. Bir temazssızlık sorunundan bahsediyor. Glorious Model O İnc

Şu anda Hyperx Pulsefire Haste 747 tl mediamarktta alınır mı?

Son düzenleme:
Diğer 2 fareyi düşünmüyorsanız alınır tabii ki. Zamanında Viper Mini 200 TL iken bu 400'lerdeydi.
Elinizin uzunluğu kaç cm. Ona göre alın. Bu neredeyse tüm ellere uygun. Arkadaşların söylediği mouse özellikleri çok iyi ama bu fiyat bandından pahalı ve biraz büyük. Siz yine de ona da bakabilirsiniz. Burada karar sizde. Benim elim 18 cm ve o fare de rahat edemem. Ama siz belki rahat edebilirsiniz. Bunun kararını sadece siz verebilirsiniz.
Size tavsiyem farenin kutusunu ve jelatinlerini falan zarar vermeden açın. Beğenmezseniz iade edersiniz.

Diğer 2 fareyi düşünmüyorsanız alınır tabii ki. Zamanında Viper Mini 200 TL iken bu 400'lerdeydi.
Elinizin uzunluğu kaç cm. Ona göre alın. Bu neredeyse tüm ellere uygun. Arkadaşların söylediği mouse özellikleri çok iyi ama bu fiyat bandından pahalı ve biraz büyük. Siz yine de ona da bakabilirsiniz. Burada karar sizde. Benim elim 18 cm ve o fare de rahat edemem. Ama siz belki rahat edebilirsiniz. Bunun kararını sadece siz verebilirsiniz.
Size tavsiyem farenin kutusunu ve jelatinlerini falan zarar vermeden açın. Beğenmezseniz iade edersiniz.

Fareyi alınca özel olarak bir sorun olursa mecbur iade ederim tabii ki ama kronik sorunu olan mouse almak istemiyorum. Glorious o modelin kablosuyla alakalı sorunlar yazılmış. Viper Mini de de bazı sorunlar varmış sanırım ve bu fiyata alınmaz deniyor bu yüzden Haste'e kaydım. Sizin bu fiyat bandında daha iyi olduğunu düşündüğünüz bir model var mı?

Link atmakta sorun var mı bilmiyorum. Swarcow adlı YouTube kanalında öneriler var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorunsuz istiyorsanız Haste ve Orochi V2 mantıklı.

Link atmakta sorun var mı bilmiyorum. Swarcow adlı YouTube kanalında öneriler var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorunsuz istiyorsanız Haste ve Orochi V2 mantıklı.

Haste alıcam sanırım ama beklemekte fayda var gibi görünüyor. Çünkü fiyatı çok kısa süre içinde daha düşüklerdeymiş ve çok değişkenmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı