Razer Viper vs Glorious Model D

Doğrudur ama en ucuz Gloriorus Türkiye'de 600 lira 50 dolarlık bir mousr için 600 lira vermem.
Haklısınız. Distrübitör'ü olsa bu fiyata bu ürünü satamazlar. Deathadder v2 70usd yani TL olarak neredeyse tam karşılığı hatta daha ucuza da bulabiliyorsunuz.

Gloriorus'un takip edebildiğim kadarıyla distrübütörü henüz yok sadece yetkilendirilmiş satıcılar mevcut. Bu satıcılar sizin farenizde bir sorun olur ise ürünü Gloriorus'a gönderiyorlar. Ürün değişimi yapılacak ise Gloriorus size yine yurt dışından kargoluyor. Distüribitör ise ürünü değiştirme yetkisine sahip aral, penta vb. gibi.

Gloriorus markasının Türkiye için resmi bir distiributörü bulunuyor, ve kendileri sorunlu ürünleri değiştirme vb yetkileri var (sorduğumda cevapladılar ) ve Türkiye için tek dağıtıcı bulunmakta The Glorious Distributors – Glorious PC Gaming Race.

Valla ben kendilerine sorduğumda sizin adınıza yurt dışına ürünü gönderiyoruz cevabını almıştım.
Bilemiyorum.
Siz hangi firmaya sormuştunuz , tek yetkili connectgame.com.tr olarak gözükmekte kendilerine sorduğumda ürün kaynaklı sorunlarda değişim ve yektili distribütör olduklarını sölediler ve resmi glorious sitesinde birtek kendi isimleri var The Glorious Distributors – Glorious PC Gaming Race

Siz hangi firmaya sormuştunuz , tek yetkili connectgame.com.tr olarak gözükmekte kendilerine sorduğumda ürün kaynaklı sorunlarda değişim ve yektili distribütör olduklarını sölediler ve resmi glorious sitesinde birtek kendi isimleri var The Glorious Distributors – Glorious PC Gaming Race
Ben QP'ye sormuştum. Sizin belirttiğiniz firma farklı belki belirttiğiniz gibi distüribütör olabilir. Ama şunu anlayamıyorum. Distüribütör neden 50 dolarlık bir fareyi 90 dolara satıyor? Şu ekonomik ortamda hiç bir distrübitör bu kadar farklı bir etiket ile satış yapmıyor.

Memleketin hali malum hiçbir 50-100 dolarlık urun gönlümüzde ki fiyatlarla satılmıyor, yurtdışında 40 dolar olan mm710 fiyatı da 450 TL gelmiş drumda keşke şartlarımız iyi olsa da bunları sorgulamadan alabilsek.

Şuan piyasa inanılmaz dalgalı. Örneğin bazı firmalar Deathadder V2 570tlye bazıları 430tlye satıyor.
Satıldıkça fiyatları yükseltenler mi dersiniz eski ürünleri iki katı fiyatına satmaya çalışanlar mı hepsi mevcut. Spesifik bir kaç model dışında bence şuan Türkiye'de alınacak fare yok malesef.
Tamam biraz kar edin de bu kadar değil artık. Üzücü olan diğer piyasalar da böyle...

Bir de alırken nereden alayım v1'i V2 diye kaptırmasınlar N11, Gittigidiyor gibi yerlerden almayacağım büyük ihtimalle.
QP bilişimde 499TL.
İtopya'da 541TL.
Adeksstoreda 460TL.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı