Razer vs SteelSeries

Bütçe
2500
Teknosa'dan almıştım tam olarak hatılamıyorum ama olayın üzerinden yaklaşık 3 sene geçti.

Teknosa üzerinden mi gönderdiniz bilmiyorum ama Despec bilgisayara göndermeniz lazım ürünün servisi gerektiği halde. Benim ürünlerimi iade almışlardı veya değişim sağlamışlardı.

@BurakOBd V2X sorunlu bir model. Uzun kullanım planlıyorsunuz anladığım kadarıyla, V2X uzun kullanıma uygun değil.

Teknosa üzerinden mi gönderdiniz bilmiyorum ama Despec bilgisayara göndermeniz lazım ürünün servisi gerektiği halde. Benim ürünlerimi iade almışlardı veya değişim sağlamışlardı.

@BurakOBd v2X sorunlu bir model. Uzun kullanım planlıyorsunuz anladığım kadarıyla, v2X uzun kullanıma uygun değil.

Evet uzun kullanım için alacağım teşekkür ederim yardımlarınız için.

@BurakOBd v2X sorunlu bir model. Uzun kullanım planlıyorsunuz anladığım kadarıyla, v2X uzun kullanıma uygun değil.

Bir de Razer müşteri hizmetlerine değineyim ben Basilisk V3 mouseuma soda dökmüştüm hala çalışmasına rağmen içime sinmiyordu ilk önce Online şekilde müşteri hizmetlerine ulaştım sağ olsunlar çok yardımcı oldular beni ortaya çıkabilecek sorunlar hakkında bilgilendirdiler bende bunun üzerine ürünü incelemeye gönderdim yaklaşık bir 10 gün sonra kargo ile sıfır ürün gönderdiler.

@aynali_martin44 Razer desteği evet iyi guzel ama urunleri iyi degil, gecen sene Razer'ın en ust seviye oyuncu fareyi vardı V3 Pro scrollu bozuluyor. Bununla uğraşmak yerine muadil ürünleri tercih ederim. Driverları da kulaklık tarafında sorunlu önce Synapse V3 kurup sonra V4 kuruyorum öyle algılıyor bununla uğraşmak istemiyorum.

@aynali_martin44 Razer desteği evet iyi guzel ama urunleri iyi degil, gecen sene Razer'ın en ust seviye oyuncu fareyi vardı V3 Pro scrollu bozuluyor. Bununla uğraşmak yerine muadil ürünleri tercih ederim. Driverları da kulaklık tarafında sorunlu önce Synapse V3 kurup sonra V4 kuruyorum öyle algılıyor bununla uğraşmak istemiyorum.

Olabilir ama ben şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım kulaklık tarafında ise THX ayarı yapamadım doğrusu o beni çok üzmüştü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı