Dostum giriş seviye bir yongaOrtalama iyi performans verecek bir yonga.
Dostum giriş seviye bir yongaOrtalama iyi performans verecek bir yonga.
Realtek ALC887/897 Audio Codec ses yongası var. Hocam direk düşünmeden jaklı versiyonunu satın alabilirsiniz, anakartınızın ses yongası ortalama güzel ses yongası.
www.asus.com
Burada yonganın bir önemi yok, jaklı olan V2 serisinin alt modeli, USB modelini alabiliyorsanız alın ancak o fiyatlara da kablosuz alınır.
Hocam internette bu anakartın ses yongasını bulamadım. Muhtemelen üretici yazmamış. Ama ses konstörleri iyi performans verecek seviyede olduğu yazılmış.hocam bende bu anakart var benim ankartla uyumlumudur?![]()
PRIME H410M-K R2.0
M.2 desteği, 8 güç aşaması, HDMI, DVI, SATA 6 Gb/s, ön USB 3.2 Gen 1, Intel® 1 Gb Ethernet, PCIe 3.0, Intel® Optane™ Memory Ready, ASUS OptiMem, FAN Xpert, Armory Crate, 5X PROTECTION III özelliklerine sahip Intel® H470 (LGA 1200) micro ATX anakartwww.asus.com
yanıtınız için teşekkür ederimHocam internette bu anakartın ses yongasını bulamadım. Muhtemelen üretici yazmamış. Ama ses konstörleri iyi performans verecek seviyede olduğu yazılmış.
Tekrardan konu açıp tam bütçenizi belirtin, yardımcı olurlar.Önerebileceğiniz bir model var mı peki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.