RDR 2 3060 Ti 20 FPS veriyor

1080p ayarlarda her şey en yüksekte ve 20 30 FPS arası alıyorum. Bu normal mi? Normalse FPS yiyen ve işe yaramayan hangi ayarları kapatmam lazım? Çözünürlük ölçeği kapalı. DLSS kapalı. Gerisi açık ve Ultra. Amacım en kaliteli görüntüyü elde etmek.

Ryzen 5 5600X.
RTX 3060 Ti.

Hiçte normal değil. Ben DLSS açık bile değilken ultra ayarlarda 60 FPS alıyorum. Advanced settings’te Vulkan açık mı kontrol eder misiniz? Vulkan FPS’i düşürüyor NVIDIA kartlarda (en azından RDR2’de.)

95 derece olmasındandır büyük ihtimal. MSI Afterburnerla oyun oynarken hem gpu hem cpu`nun 85 üzerine çıkmaması lazım. Termal macunu düzgün sürün fazla sürmüş olabilirsiniz ve de fanı düzgün oturtun. Hatta şöyle bir şey deneyin: işlemcinin fanını elinizle bastırarak bakın sıcaklıklara. Eğer sıcaklık düşerse fanın ayaklarını düzgün oturtmamışsınız demektir veya fanın ayakları kırık olabilir.

Bir arkadaşımın ekran kartının fanına ufak bir kablo takıldığı için fanlar dönmüyordu. Sizde de böyle birşey olmuş ve fanlar dönmüyor olabilir mi?

1080p ayarlarda her şey en yüksekte ve 20 30 FPS arası alıyorum. Bu normal mi? Normalse FPS yiyen ve işe yaramayan hangi ayarları kapatmam lazım? Çözünürlük ölçeği kapalı. DLSS kapalı. Gerisi açık ve Ultra. Amacım en kaliteli görüntüyü elde etmek.

Ryzen 5 5600X.
RTX 3060 Ti.

DLSS'yi kaliteye ayarladın mı?

90 üstü. Sanırım 99 falandı. Tam kapasite kullanıyor.

Oyunda birkaç ayar vardı adlarını unuttum. Birisi V-Sync diğer ise 3X bilmem ne üst taraftalar. Bunları tersine çevir ayarı kaydet ve yeniden başlat oyunu. Bakalım değişecek mi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı