Silentac Kilopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 437 Çözümler 2 21 Kasım 2020 #1 Oyun 60 FPS'in üzerine çıkmıyor ve görüntüde yırtılmalar oluyor. Daha önce yoktu. V-Sync kapatıp denedim işe yaramıyor. Ne yapacağım?
Oyun 60 FPS'in üzerine çıkmıyor ve görüntüde yırtılmalar oluyor. Daha önce yoktu. V-Sync kapatıp denedim işe yaramıyor. Ne yapacağım?
Berkay058 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 1.417 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #2 Yırtılmalar bildiğim kadarıyla V-Sync açıkken olmuyor. Artı 0 Eksi
O Orochimaru Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 889 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 21 Kasım 2020 #3 Silentac dedi: Oyun 60 FPS'in üzerine çıkmıyor ve görüntüde yırtılmalar oluyor. Daha önce yoktu. V-Sync kapatıp denedim işe yaramıyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... V-Sync açık olduğu için 60 FPS'den yukarıya çıkmaz ama v-Sync açık olduğu zaman yırtılma olmaması lazım garip. Artı 0 Eksi
Silentac dedi: Oyun 60 FPS'in üzerine çıkmıyor ve görüntüde yırtılmalar oluyor. Daha önce yoktu. V-Sync kapatıp denedim işe yaramıyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... V-Sync açık olduğu için 60 FPS'den yukarıya çıkmaz ama v-Sync açık olduğu zaman yırtılma olmaması lazım garip.
badspex Kilopat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 226 Çözümler 2 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Kasım 2020 #4 FPS kilidi için ekran kartı sürücünüzün global ayarlarından V-Sync açık mı bir bakın bunun dışında pencereli tam ekran seçeneği mevcut ise bu ayarı da uygulayıp deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
FPS kilidi için ekran kartı sürücünüzün global ayarlarından V-Sync açık mı bir bakın bunun dışında pencereli tam ekran seçeneği mevcut ise bu ayarı da uygulayıp deneyebilirsiniz.