RDR 2 'A game is currently running' hatası

Cankare20

Decapat
Daha fazla  
Birkaç gün önce Epic Games üzerinden RDR2 aldım. Rockstar Games Launcher kurdum ve GTA 5 oynadığım hesabım ile giriş yaptım. Epic Games üzerinde oyunu çalıştırdım, Rockstar Games Launcher açıldı ve ekledigim görseldeki hata geldi. Rockstar hesabım ile Epic Games hesabımı bağlarken sıkıntı mı oldu diye bakmak için Rockstar sitesinden baktım ve resimdeki gibi gözüküyor. Ek olarak RGL'a girdiğimde GTA 5 satın al olarak gözüküyor ve kütüphanemde gözükmüyor. Ben RDR2 oynamak için ne yapacağım?

Dosya Ekleri

• sd12.PNG
    sd12.PNG
    3,8 KB · Görüntüleme: 188
  • sad12.PNG
    sad12.PNG
    18 KB · Görüntüleme: 210
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynı sorunu bilgisayarı yeniden başlattığımda da aldım. Bu sefer hiç bir şey yapmadan bilgisayarı kucağımdan indirip gittim mutfağa çay koydum. İçeri bir geldim ki şaka gibi oyun açılmış. Rockstar games penceresinde de hala aynı uyarı açık. Yani demek ki exit'a basmayıp biraz beklemek çözüm.

Birkaç gün önce Epic Games üzerinden RDR2 aldım. Rockstar Games Launcher kurdum ve GTA 5 oynadığım hesabım ile giriş yaptım. Epic Games üzerinde oyunu çalıştırdım, Rockstar Games Launcher açıldı ve ekledigim görseldeki hata geldi. Rockstar hesabım ile Epic Games hesabımı bağlarken sıkıntı mı oldu diye bakmak için Rockstar sitesinden baktım ve resimdeki gibi gözüküyor. Ek olarak RGL'a girdiğimde GTA 5 satın al olarak gözüküyor ve kütüphanemde gözükmüyor. Ben RDR2 oynamak için ne yapacağım?
benimkisi çözüm değil belki ama ben bu hatayı aldığımda maximum 2 3 dakika beklediktenn sonra otamatik açılıyor oyun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı