RDR 2 açarken "This Rockstar Games account doesn't own RDR2" hatası veriyor

Batwus

Femtopat
Daha fazla  
Oyunu Steam'den aldım ve daha öncesinde hiçbir Rockstar hesabı Steam hesabım ile bağlantılı değildi. RDR 2'yi satın alınca Rockstar hesabı açıp Steam ile bağladım ama bu sorunla karşılaşıyorum. Belgelerden dosyalarını sildim sonrasında RDR2 old klasörü olarak yeniden adlandırdım, dosyaları doğruladım ama hiçbir şey değişmedi. Çözümünü bilen var mı?

Ekran görüntüsü 2025-01-27 235924.png

Dünden beri çok kişi bu sorunu yaşamış Rockstar'da bir problem olabilir.

Dünden beri çok kişi bu sorunu yaşamış Rockstar'da bir problem olabilir.

Hayır, 3 yıl önceki forumda bile bu sorunu yaşayan kişiler var ve çözüm için bazı dosyaların silinmesini önermişler.

Win+r > regedit >
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Khronos\Vulkan\ImplicitLayers

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Khronos\Vulkan\ImplicitLayers
Bu iki bölümde DWORD dosyaları bulunuyor üzerine getirin ve obs veya twitch gibi uygulamaları silin. (steam veya epic games gibi uygulamalar yazıyorsa silmeyin)

Kanka bazı kişilerde çözüme ulaşmış bu ben denedim fakat bende olmadı belki sende olur dene bunu.

Belgeler>rockstar games>red Dead redemption 2 >settings klasörüne git.
system.xml dosyasını not defteri ile aç.
Ksettingapı_vulkan yazan yeri ksettingapı_dx12 ile değiştir.
Bunu da dene bir konuda daha çözüme ulaşmaya ulaşıyoruz fakat ulaşamadık :(

Oyunu daha önce başlatmadıysan 2. çözümdeki bölümde settingse ulaşamazsın ki ben daha önce başlatmadığım için settings bende bulunmuyor. Yine de bak varsa dene.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Khronos\Vulkan\ImplicitLayers

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Khronos\Vulkan\ImplicitLayers
Bu iki bölümde DWORD dosyaları bulunuyor üzerine getirin ve obs veya twitch gibi uygulamaları silin. (steam veya epic games gibi uygulamalar yazıyorsa silmeyin)
Maalesef bu işe yaramadı

Oyunu daha önce başlatmadıysan 2. çözümdeki bölümde settingse ulaşamazsın ki ben daha önce başlatmadığım için settings bende bulunmuyor. Yine de bak varsa dene.
Bende ilk defa girecektim, ne yazık ki o yok

Dediğin gibi yaptım. Sadece OBS vardı ve onu sildim. Steam yerinde duruyor, Epic zaten en başından beri yoktu.

Kanka iki tane impict layersdende sildin değil mi OBS'yi?

Aga son çözüm kaldı görev çubuğunda yukarı doğru olan işarete bas oradan Steam'e sağ tıkla çıkış yap sonra Rockstar Games'i aç oyunu başlatmayı dene.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı