Steam'den aldığım RDR 2 açılmıyor. Yükleneli yaklaşık 2 saat oluyor. Yerel oyun doyalarını bütünlüğünü falan doğruladım ama yine de açılmadı. İnternet bağlantısı yok vs gibi şeyler diyor ama laptop internete bağlı. Laptopum Casper Nirvana.
Steam'den aldığım RDR 2 açılmıyor. Yükleneli yaklaşık 2 saat oluyor. Yerel oyun doyalarını bütünlüğünü falan doğruladım ama yine de açılmadı. İnternet bağlantısı yok vs gibi şeyler diyor ama laptop internete bağlı. Laptopum Casper Nirvana.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
1-) Başlat ❱ Çalıştır ❱ Dxdiag yazın ve Enter tuşuna basın. 2-) Ardından karşınıza aşağıdaki gibi bir sekme açılacaktır. Burada “Ekran” yazan sekmeye tıklıyoruz. 3-) Ekran sekmesine tıkladıktan sonra “Aygıt” bölümünde yazan bilgiler sizin bilgisayarınızda takılı olan ekran kartı modelini ve teknik özelliklerini verir.
1-) başlat ❱ çalıştır ❱ DxDiag yazın ve enter tuşuna basın. 2-) ardından karşınıza aşağıdaki gibi bir sekme açılacaktır. Burada “ekran” yazan sekmeye tıklıyoruz. 3-) ekran sekmesine tıkladıktan sonra “aygıt” bölümünde yazan bilgiler sizin bilgisayarınızda takılı olan ekran kartı modelini ve teknik özelliklerini verir.