RDR 2 açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11
Daha fazla  
Steam'den aldığım RDR 2 açılmıyor. Yükleneli yaklaşık 2 saat oluyor. Yerel oyun doyalarını bütünlüğünü falan doğruladım ama yine de açılmadı. İnternet bağlantısı yok vs gibi şeyler diyor ama laptop internete bağlı. Laptopum Casper Nirvana.

Özellikleri:
-İşlemci: Intel Core i5 10.nesil 1.60 GHz, 2112MHz
-4 çekirdekli
-Windows 11 Home
-16 GB RAM
-500 GB SSD

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Oynamayı çok istediğim bir oyundu ve paramın boşa gitmesini istemiyorum.

Steam'den aldığım RDR 2 açılmıyor. Yükleneli yaklaşık 2 saat oluyor. Yerel oyun doyalarını bütünlüğünü falan doğruladım ama yine de açılmadı. İnternet bağlantısı yok vs gibi şeyler diyor ama laptop internete bağlı. Laptopum Casper Nirvana.

Özellikleri:
-İşlemci: Intel Core i5 10.nesil 1.60 GHz, 2112MHz
-4 çekirdekli
-Windows 11 Home
-16 GB RAM
-500 GB SSD

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Oynamayı çok istediğim bir oyundu ve paramın boşa gitmesini istemiyorum.
Hocam ekran kartı nedir?

Özellikleri:
-İşlemci: Intel Core i5 10.nesil 1.60 GHz, 2112MHz.
-4 çekirdekli.
-Windows 11 Home.
-16 GB RAM.
-500 GB SSD.

Hocam ekran kartınız yoksa almanız saçma çünkü sistem açmaz bildiğim kadarıyla Nirvana'larda ekran kartı yok.

1-) Başlat ❱ Çalıştır ❱ Dxdiag yazın ve Enter tuşuna basın. 2-) Ardından karşınıza aşağıdaki gibi bir sekme açılacaktır. Burada “Ekran” yazan sekmeye tıklıyoruz. 3-) Ekran sekmesine tıkladıktan sonra “Aygıt” bölümünde yazan bilgiler sizin bilgisayarınızda takılı olan ekran kartı modelini ve teknik özelliklerini verir.

Tabii ekran kartı varsa.

1-) başlat ❱ çalıştır ❱ DxDiag yazın ve enter tuşuna basın. 2-) ardından karşınıza aşağıdaki gibi bir sekme açılacaktır. Burada “ekran” yazan sekmeye tıklıyoruz. 3-) ekran sekmesine tıkladıktan sonra “aygıt” bölümünde yazan bilgiler sizin bilgisayarınızda takılı olan ekran kartı modelini ve teknik özelliklerini verir.

Tabii ekran kartı varsa.

Ekran kartı olması zorunda değil DxDiag yine de açılır.

Laptoplarda dxdiagdan ulaşılamayabiliyor. Benim arkadaşımınkine aygıt yöneticisinden baktık. Aygot yöneticisine girin. Görüntü bağdaştırıcılarına bakın. Ekran kartınızı öğrenirsiniz. Eğer ekran kartınız yoksa maalesef oynayamazsınız. Çünkü GeForce Now'da RDR2 yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı