Çözüldü RDR 2 açılmıyor

• Konuyu başlatan AIroe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.506
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AIroe

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen RX 580 - 8 gb
MSI Z390 A PRO
İntel i7 9. Nesil
16 GB Ram
1.5 TB HDD
500 GB SSD
Meslek
Öğrenci
Önceden oyun Offline Mod hatası veriyordu, 2 gün boyunca RDR'yi açmamıştım. Bugün de açılmıyor. Aşağıdaki gibi

1678030627803.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam dosya doğrulama yap, modeme reset at, Social Club'ı sil baştan yükle. Her birini tek tek dene ayrı ayrı çözüm olacaktır. Biri olmazsa biri olur.

Hocam dediklerinizin hepsini yaptım fakat yukarıda attığım resim gibi hala, Rockstar logosu dönüp duruyor.

Az önce oyunu çalıştırdım ve eskisi gibi sıkıntısız çalışıyordu. Sebebini bilmiyorum, modemi sıfırladım, reset attım, oyunu 2 kere sildim yükledim, Social Club'u sildim yükledim ama yok oyun açılmıyordu, sonra beklemeye karar verdim ve her gün oyunu açıp denedim ve bugün oldu, neden bugün bilmiyorum ama bence Rockstar bakıma falan girmiş olabilir, çünkü bugüne kadar Social Club ve Rockstar Launcher indirme sitelerine girilmiyordu, taki bugune kadar. Kısacası çözüm beklemek.
Hocam dosya doğrulama yap, modeme reset at, Social Club'ı sil baştan yükle. Her birini tek tek dene ayrı ayrı çözüm olacaktır. Biri olmazsa biri olur.

Hocam dediklerinizin hepsini yaptım fakat yukarıda attığım resim gibi hala, Rockstar logosu dönüp duruyor.

Az önce oyunu çalıştırdım ve eskisi gibi sıkıntısız çalışıyordu. Sebebini bilmiyorum, modemi sıfırladım, reset attım, oyunu 2 kere sildim yükledim, Social Club'u sildim yükledim ama yok oyun açılmıyordu, sonra beklemeye karar verdim ve her gün oyunu açıp denedim ve bugün oldu, neden bugün bilmiyorum ama bence Rockstar bakıma falan girmiş olabilir, çünkü bugüne kadar Social Club ve Rockstar Launcher indirme sitelerine girilmiyordu, taki bugune kadar. Kısacası çözüm beklemek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Önceden oyun offline mod hatası veriyordu, 2 gün boyunca RDR'yi açmamıştım. Bugün de açılmıyor. Aşağıdaki gibi.

Eki Görüntüle 1691106

Bende Rockstar Social Club'da 2 haftadır hata veriyordu crack yaptım şimdi oyun görev yöneticisinde açılıp kapanıyor düzelmezse iade edeceğim ya Rockstar güzel oyun yapıyor da keşke şu sorunları da düzeltse GTA 5 de kendiliğinden Online ban yedim, RDR2 de açılmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı