RDR 2 ahır hatası

mustafacetin

Hectopat
Daha fazla  
1681991808824.png

Ahıra girdiğim zaman çıkamıyorum, back tuşu kullanılamaz halde menüye bile dönemiyorum sıkıştı burada resmen, bir çözümü var mıdır?

Red Dead Redemption 2 oyununda ahıra girdiğinizde çıkamama sorunu yaşıyorsanız, şu adımları deneyebilirsiniz:

1. Klavyenizdeki "Esc" tuşuna basarak oyun menüsüne girin.
  2. "Oyun Ayarları" seçeneğine tıklayın.
  3. "Denetleyici" sekmesine tıklayın ve "Denetleyici türü" seçeneğini "Fare ve Klavye" olarak değiştirin.
  4. "Gerçek Zamanlı Menü" seçeneğinin işaretli olduğundan emin olun.
  5. "Uygula" ve "Tamam" seçeneklerine tıklayın.
  6. Oyun menüsünden çıkın ve ahırdan çıkmayı deneyin.
Bu adımlar sorunu çözmeye yardımcı olacaktır. Ancak, sorun devam ederse, oyun dosyalarının doğruluğunu doğrulamak için Steam'deki Red Dead Redemption 2 oyun dosyalarını doğrulama özelliğini kullanabilirsiniz. Bunun için Steam'deki oyununuzu seçin, sağ tıklayın, "Özellikler" seçeneğini seçin, "Yerel Dosyalar" sekmesine tıklayın ve "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula" seçeneğine tıklayın. Bu işlem, oyun dosyalarının eksik veya hasarlı olup olmadığını kontrol eder ve gerektiğinde otomatik olarak düzeltir.

Red Dead Redemption 2 oyununda ahıra girdiğinizde çıkamama sorunu yaşıyorsanız, şu adımları deneyebilirsiniz:

1. Klavyenizdeki "ESC" tuşuna basarak oyun menüsüne girin.
  2. "Oyun Ayarları" seçeneğine tıklayın.
  3. "Denetleyici" sekmesine tıklayın ve "Denetleyici türü" seçeneğini "Fare ve Klavye" olarak değiştirin.
  4. "Gerçek Zamanlı Menü" seçeneğinin işaretli olduğundan emin olun.
  5. "Uygula" ve "Tamam" seçeneklerine tıklayın.
  6. Oyun menüsünden çıkın ve ahırdan çıkmayı deneyin.
Bu adımlar sorunu çözmeye yardımcı olacaktır. Ancak, sorun devam ederse, oyun dosyalarının doğruluğunu doğrulamak için Steam'deki Red Dead Redemption 2 oyun dosyalarını doğrulama özelliğini kullanabilirsiniz. Bunun için Steam'deki oyununuzu seçin, sağ tıklayın, "Özellikler" seçeneğini seçin, "Yerel Dosyalar" sekmesine tıklayın ve "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula" seçeneğine tıklayın. Bu işlem, oyun dosyalarının eksik veya hasarlı olup olmadığını kontrol eder ve gerektiğinde otomatik olarak düzeltir.

Menü açılmıyor ki dostum oradayken :D

Online da ahırlar bozuk hocam düzelmesini bekleyeceğiz valentine olan ahıra girince çıkamıyorum bende.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı