RDR 2 alınır mı?

Yılbaşını beklemenizi tavsiye ediyorum. Epic Games ücretsiz verebilir gibi iddialar yer alıyor. Ben pek inanmıyorum ücretsiz vereceğine lâkin yine de olabilir yani. Zaten o 140 TL'lik indirime her indirim döneminde giriyor neredeyse RDR 2. Yılbaşında belki daha da fazla indirime girer. Girmese de Yılbaşında almanızı tavsiye ederim.

Durumun belirli seviye kadar iyiyse alınabilir. Bence RDR2 oyununa 300 TL gibi bir fiyat vermek saçmalık. Oyun güzel tamam da Türk oyuncularını hiç önemsemiyorlar. Crack indiriyor ondan sevmiyorlar falan diye de demeyin, Türkler cracki çıkaranlar değil.

Bir grafik ayarı koymuşlar 50 sekme. Neyi açıp neyi kapatacağım anlamadım. Az önce ayarları kıstım 30 FPS'e düştü, en yükseğe çektim 45 FPS oldu. Bir şeyler oluyor ama çözemedim.
Hocam oyun içinde 4-5 tane demirbaş ayar var kalanları istediğiniz kadar kısın FPS etkilemiyor. Ayarları açarken VRAM kullanım kısmını kontrol edin. Haddinden fazla artış olan ayarlar FPS'yi düşürüyor.

Hayır tüm oyunlar.
60 TL DEĞERİNDEKİ EPİC KUPONU İÇİN HANGİLERİ UYGUN BİR OYUN VEYA EKLENTİ OLARAK NİTELENDİRİLİR?
60 TL değerindeki Epic Kuponu yalnızca Epic Games Store'da önceden piyasaya sürülen ve satış indirimleri uygulandıktan sonra 79,99 TL veya daha yüksek fiyatla satılan oyunlarda veya eklentilerde kullanılabilir. Bu kupon, ön alımlarda veya (Fortnite'taki V-Papel gibi oyun içi para birimi veya Dünyayı Kurtar Modu gibi yükseltmeler gibi) oyun içi satın alımlarda kullanılamaz.

Kaynak

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı