RDR 2 alınır mı?

Oyunun başlarındaki (yaklaşık 2 chapter) sakinliğe dayanabilirseniz kesinlikle alın. Çünkü aksiyon 3. chapter'da başlıyor ve oyuncular oraya kadar pek dayanamayabiliyor.

Onun dışında grafikleriyle, gerçekçiliğiyle, detaylarıyla, hikayesiyle, her şeyiyle muazzam bir oyun; bir Rockstar Games eseri.

Oyunun başlarındaki (yaklaşık 2 chapter) sakinliğe dayanabilirseniz kesinlikle alın. Çünkü aksiyon 3. chapter'da başlıyor ve oyuncular oraya kadar pek dayanamayabiliyor.

Onun dışında grafikleriyle, gerçekçiliğiyle, detaylarıyla, hikayesiyle, her şeyiyle muazzam bir oyun; bir Rockstar Games eseri.
Dayanabilirim sanırım. Oyun kaç saat sürüyor?

Ana hikayeyi hızlı bir şekilde oynarsanız 34 saat, aynı şekilde hızlı bir şekilde %100 bitirirseniz 120 saat. Detaylı bilgi aşağıdaki sitede mevcut.

Ana hikayeyi hızlı bir şekilde oynarsanız 34 saat, aynı şekilde hızlı bir şekilde %100 bitirirseniz 120 saat. Detaylı bilgi aşağıdaki sitede mevcut.

Hızlı bir şekilde bitireceğimi düşünmüyorum. Sonuçta çok detaylı bir oyun bu.

Hızlı bir şekilde bitireceğimi düşünmüyorum. Sonuçta çok detaylı bir oyun bu.
Kesinlikle, zaten her türlü oyalanacak bir şeyler bulunuyor. Hikaye görevine giderken bir anda avlanmak, balık tutmak istiyorsunuz; yan görevleri yaparak vakit geçirmek istiyorsunuz.

Bu oyunu çabucak bitirmek daha zor :)

RDR2'ye para vermeyeceksiniz de neye para vereceksiniz?
Gelmiş geçmiş en iyi oyundur benim için. Paranızın karşılığını alacağınızdan eminim.
Oynanış süresi gayet uzun. Bu oyundaki yan görevler, diğer oyunların ana hikayesinden daha iyidir.

Tek sıkıntısı, oyunu bitirdiğinizde diğer oyunlardan zevk alamayacaksınız.
Piyasada RDR2 kadar kaliteli hiçbir oyun yok.
Rockstar Games daha iyisini yapana kadar en iyisi Red Dead Redemption 2! 🤠

Kesinlikle alınıp oynanması gereken, herkesin denemesi gereken bir oyun. 2 defa bitirdim. Her şeyi yaparsanız 100 saat civarı sürüyor.
RDR2.PNG

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı