Epic'ten RDR 2 alınır mı?

Arkadaşlar normalde bütün oyunlarımı Steam'den alırım, lakin para hesabıma geç geldiği için Steam'deki indirimi kaçırdım ama Epic'de hala devam ediyor.
Epic'den RDR 2 almayı önerir misiniz?
Hani Launcher'ya da servislerle ilgili Epic tarafında sıkıntı olur mu?

Ayrıca 29 Haziran da Steam'de tekrardan indirime girer mi?

Arkadaşlar normalde bütün oyunlarımı Steam'den alırım, lakin para hesabıma geç geldiği için Steam'deki indirimi kaçırdım ama Epic'de hala devam ediyor.
Epic'den RDR 2 almayı önerir misiniz?
Hani Launcher'ya da servislerle ilgili Epic tarafında sıkıntı olur mu?

Ayrıca 29 Haziran da Steam'de tekrardan indirime girer mi?
Steam'de girse bile pek fazla indirim olmaz. EPİC fiyatını bilmiyorum ama uygunsa alınır.

Oncelikle Steam de tekrar illaki indirime girecektir fakat ne zaman olur bilemiyorum Steam'in ozel kutlama donemleri oluyor biliyorsunuz onlari kacirmayin Epic Games icin Epic Games'ten eger aile paylasimi arkada oyun inerken oyun oynama gibi etkenler sizi pek ilgilendirmiyorsa tabii ki alabilirsiniz guvenlik konusunda bir sıkıntı olacagani sanmiyorum fakat dedigim gibi Steam gibi tamamlanmis bir Launcher degil eksikleri devam etmekte.

Oncelikle Steam de tekrar illaki indirime girecektir fakat ne zaman olur bilemiyorum Steam'in ozel kutlama donemleri oluyor biliyorsunuz onlari kacirmayin Epic Games icin Epic Games'ten eger aile paylasimi arkada oyun inerken oyun oynama gibi etkenler sizi pek ilgilendirmiyorsa tabii ki alabilirsiniz guvenlik konusunda bir sıkıntı olacagani sanmiyorum fakat dedigim gibi Steam gibi tamamlanmis bir Launcher degil eksikleri devam etmekte.
Hocam korktuğum nokta aslında; Launcher bazlı servis sorunları olan bi platforma yatırım yapmak...
Acaba 29 haziran Steam indirimlerin de tekrardan indirime girer mi diye beklemeliyim?
Yoksa Epic den mi almalıyım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı