RDR 2 Alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
90 TL verip çöpe atmıyoruz ya o parayı. İleride oynamak için şimdiden uygunken almak saçmalık değil bence. Kime sorarsanız sorun bu böyledir.
Hayır çöpe atıyorsun o parayı. İyi bir bilgisayara sahip olabileceğinin bile bir garantisi yokken neden güzel oyunlar varken paranı kullanamayacağın birşeye veresin? Üstelik o indirim kuponu her sene geliyor olmasına rağmen.
Hocam bunu yatırım gibi düşün, ileride tüketeceği bir şeyi şimdiden maliyet yaparak almış bulunuyor ve belki ileride oyunun fiyatına yansıyacak zamlardan da etkilenmemiş oluyor.
Yatırım gibi düşünürsem çok daha kötü oluyor daha iyi bir bilgisayara sahip olamama ihtimali varken neden şuan eğlenmek yerine ilerde belki daha iyi bir bilgisayara sahip olurum umuduyla alsın ki?

Hayır çöpe atıyorsun o parayı. İyi bir bilgisayara sahip olabileceğinin bile bir garantisi yokken neden güzel oyunlar varken paranı kullanamayacağın birşeye veresin? Üstelik o indirim kuponu her sene geliyor olmasına rağmen.

Yatırım gibi düşünürsem çok daha kötü oluyor daha iyi bir bilgisayara sahip olamama ihtimali varken neden şuan eğlenmek yerine ilerde belki daha iyi bir bilgisayara sahip olurum umuduyla alsın ki?
Neyse hocam bunu tartışmanın bize bir şey katacağı yok, bence her insan kendisi karar versin :)

Bu biraz ne tür oyunlar sevdiğine bağlı. Senin neyi sevip sevmediğini bilmeden alıp almamaya karar vermek yanlış olur

Arkadaşlar, değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Sanırım almayacağım, 90 TL ile steam den daha fazla oyun alabilirim diye düşünüyorum.

Şu ana kadar oynadığım en iyi oyun kesinlikle almalısın ben xbox tan 200tl ye almıştım, 90tl ye beklemeden alınır😎
Hem oyunun online ı da var içinde, yani oyun bitmiyor.😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı