RDR 2 alınır mı?

Merhaba sorum başlıkta, şu an Epic Games'te kupon dahil 70 liraya geliyor(yanında bir oyun alırsak) birkaç sorum da olacak.
1)oyun yakın zamanda bedava olur mu?
2)fiyatına değer mi?
3)oyun RDR1'den önce mi geçiyor?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür eder.

Oyun dedin yine hakaret ettin RDR2'ye.
Kendisi oyun değil şaheserdir.
Başka oyunlarla kombine ederek 30 lira gibi bir fiyata alabiliyosun.

Merhaba sorum başlıkta, şu an Epic Games'te kupon dahil 70 liraya geliyor(yanında bir oyun alırsak) birkaç sorum da olacak.
1)Oyun yakın zamanda bedava olur mu?
2)Fiyatına değer mi?
3)Oyun RDR1'den önce mi geçiyor?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Fiyatının fazlası eder oyun düşünmeden al derim.

1)Oyun yakın zamanda bedava olur mu?
2)Fiyatına değer mi?
3)Oyun RDR1'den önce mi geçiyor?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

1- Olmaz
2- Kesinlikle
3- Evet
Kesinlikle oyna.

RDR2 zaten daha önceden bedava oldu fiyatına değmeyebilir indirim bekleyebilirsin RDR 1 daha erken çıktı RDR 2 daha yenidir.

Bedava olmadı.

30 değil hocam en aşağı 70 TL oluyor.

Birkaç tane oyunla kombine edersen 30 lira oluyor tanesi dedim.
Tapmayın şu oyuna be alt tarafı hikayeli bir oyun. Elinde sonunda bitecek hikayesi. Alınır bence ama oyun tapıncak kadar güzel değil.

Daha güzel bir oyun söyle desem söyleyebileceğin sınırlı sayıda hatta makismum 5 tane oyun var bu yüzden böyleleri 40 yılda bir gelir suyunu çıkartmak lazım.

Bedava olmadı.

Birkaç tane oyunla kombine edersen 30 lira oluyor tanesi dedim.

Daha güzel bir oyun söyle desem söyleyebileceğin sınırlı sayıda hatta makismum 5 tane oyun var bu yüzden böyleleri 40 yılda bir gelir suyunu çıkartmak lazım.
Hocam haklısınız fakat bazı kitle "Oyun dünyada gelmiş ve gelecek en iyi oyun" gibi sıralıyor ve ben bundan bıktım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı