RDR 2 alınır mı?

Yer
DE
Selam, oyunu zaten ilk duyurulduğunda direkt olarak ön sipariş ile bilgisayara almıştım, 1000 saat üzerinde de hikaye daha çok da Online kısmını oynadım. Size saçma ve gereksiz olarak gelebilir ama bazı oyunları sırf koleksiyon olsun diye alıyorum şu an Steam de Ultimate Edition 17,99€ ya düşmüş bu fiyatı görünce bir alsam mı? Diye düşünmedim değil. Sizce RDR 2 alınır mı?

Alınır eğer tek oynamayı severseniz(benim gibi)almanızı tavsiye ederim hem kafanız dağılır hem de eğlenmiş olursunuz.

Selam, oyunu zaten ilk duyurulduğunda direkt olarak ön sipariş ile bilgisayara almıştım, 1000 saat üzerinde de hikaye daha çok da Online kısmını oynadım. Size saçma ve gereksiz olarak gelebilir ama bazı oyunları sırf koleksiyon olsun diye alıyorum şu an Steam de Ultimate Edition 17,99€ ya düşmüş bu fiyatı görünce bir alsam mı? Diye düşünmedim değil. Sizce RDR 2 alınır mı?
Alınır

Uykularını bölecek kadar takıntı yapıyorsa al yoksa alma zaten oyunun kökünü kurutmuşsun.

Selam, oyunu zaten ilk duyurulduğunda direkt olarak ön sipariş ile bilgisayara almıştım, 1000 saat üzerinde de hikaye daha çok da Online kısmını oynadım. Size saçma ve gereksiz olarak gelebilir ama bazı oyunları sırf koleksiyon olsun diye alıyorum şu an Steam de Ultimate Edition 17, 99€ ya düşmüş bu fiyatı görünce bir alsam mı? Diye düşünmedim değil. Sizce RDR 2 alınır mı?

Alınmaz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı