RDR 2 alınır mı?

madree456

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selam. Bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum fakat yazın nasip olursa PC toplayacağım ve yazın belki daha pahalı olur diye şimdiden indirimde olan oyunları almayı düşünüyorum. RDR 2 şu an Epic Games'te 580 TL, %75 bir indirimi var. Sizce alınır mı? Daha önce hiç RDR oynamadım ama oyunun güzel olduğunu biliyorum.

Öncelikle herkese selam. Bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum fakat yazın nasip olursa PC toplayacağım ve yazın belki daha pahalı olur diye şimdiden indirimde olan oyunları almayı düşünüyorum. RDR 2 şu an Epic Games'te 580 TL, %75 bir indirimi var. Sizce alınır mı? Daha önce hiç RDR oynamadım ama oyunun güzel olduğunu biliyorum.
Kovboy temasına ve yavaş açılan hikayelere karşı antipatiniz yoksa gayet alınır. Sadece ana hikaye 50 saat civarı, tüm haritayı sömürmek ise en kötü 130 saati buluyor. RD Online var birde.

Kesinlikle alıp deneyimlemelisin. Hikayesi iyidir, açık dünyası da bir o kadar canlıdır. Rastgele gezinirken yaşayabileceğin çok fazla şey var. Oyun, ilk bölümde sarmayabilir ama sonradan açılıyor. Gerisini de keşfetmek sana düşüyor. 😃

Al geç beğenmezsen iade edersin. Kaliteli hikayeye sahip (hile kullanmadığın sürece)

Hocam deneyimlerimi anlatayım oyunu 2 kere bitirdim ilk bitirişimde PS5 üzerinden bitirdim PS5'te oyun çok akıcı güzeldi 60FPS sabit yüksek ayar oynadım ve çok sardı fakat bilgisayarda kontrolleri çok kötü geldi bana gamepad ile oynamanızı tavsiye ederim oyunun ilk bölümü sıkıcıdır fakat ondan sonra oyun çok güzelleşiyor bitirdiğiniz yerleri başka youtuberlardanda izlemenin verdiği keyif benim için çok iyiydi ben RRaenee'den izliyordum size de öneririm oyun çok iyi bir buçuk ay beni hapis etti oyun ondan 1 ay falan aralıksız oynamıştım çok iyi oyun tavsiye ederim 2. bitirişimde bilgisayardan oynadım fakat klavye fare hiç sarmadı gamepad çok keyif veriyor size önerim budur bir de hikayeye odaklanın PS5'te İngilizceydi çok anlamıyordum geçtiğim bölümleri RRaenee'den izliyordum ve hikayeyede bağlı kayıyordum bir de seviyordum izlemeyi.

Mükemmel oyun, kesinlikle al.

Oynamadıysan eğer Uncharted 4'de öneririm. Oynarken inanılmaz eğlendiğim ve sevdiğim bir oyun. Şu an Epic'de indirimde değil ama indirime girdiği zamanlarda 359 TL'ye düşüyor, değerlendirebilirsiniz.

Olağanüstü diye nitelendirebileceğim tek oyun. Gözü kapalı alırdım. Ama sizin oyun kültürürünüzle alakalı cevabınız değişebilir. Bir oyundan istekleriniz bu konuda kesin yargıya ulaşmanızı sağlayacaktır. Bu arada sınavda başarılar...
Çok teşekkür ederim🙏

Mükemmel oyun, kesinlikle al.

Oynamadıysan eğer Uncharted 4'te öneririm. Oynarken inanılmaz eğlendiğim ve sevdiğim bir oyun. Şu an Epic'te indirimde değil ama indirime girdiği zamanlarda 359 TL'ye düşüyor, değerlendirebilirsiniz.

Tamam onu da düşünürüm teşekkür ederim.

Hocam deneyimlerimi anlatayım oyunu 2 kere bitirdim ilk bitirişimde PS5 üzerinden bitirdim PS5'te oyun çok akıcı güzeldi 60FPS sabit yüksek ayar oynadım ve çok sardı fakat bilgisayarda kontrolleri çok kötü geldi bana gamepad ile oynamanızı tavsiye ederim oyunun ilk bölümü sıkıcıdır fakat ondan sonra oyun çok güzelleşiyor bitirdiğiniz yerleri başka youtuberlardanda izlemenin verdiği keyif benim için çok iyiydi ben RRaenee'den izliyordum size de öneririm oyun çok iyi bir buçuk ay beni hapis etti oyun ondan 1 ay falan aralıksız oynamıştım çok iyi oyun tavsiye ederim 2. bitirişimde bilgisayardan oynadım fakat klavye fare hiç sarmadı gamepad çok keyif veriyor size önerim budur bir de hikayeye odaklanın PS5'te İngilizceydi çok anlamıyordum geçtiğim bölümleri RRaenee'den izliyordum ve hikayeyede bağlı kayıyordum bir de seviyordum izlemeyi.
Tavsiyen için sağol dediklerini dikkate alıcam.

Bilgisayarı yazın alacaksınız zaten bence yılbaşı indirimlerini bekleyin.
Dahamı çok indirime girer diyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı