Emirhandino Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 185 Çözümler 1 1 Ocak 2022 #1 Merhaba öncelikle. Epic Games'te indirimde olduğu için RDR2 alacağım ama ben hikayeyi bitirdikten sonra Online da oynamak istiyorum. RDR2 alsam Online ile gelir mi, yoksa Online'yi ayrı mı satın almam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2022
Merhaba öncelikle. Epic Games'te indirimde olduğu için RDR2 alacağım ama ben hikayeyi bitirdikten sonra Online da oynamak istiyorum. RDR2 alsam Online ile gelir mi, yoksa Online'yi ayrı mı satın almam gerekiyor?
ah goofy Decapat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 749 Çözümler 2 Yer Ankara 1 Ocak 2022 #2 Online geliyor. Artı 0 Eksi Çözüm
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #3 Red Dead Redemption 2'nin içerisinde online var. Ayrı olarak satılan online paketi hikaye modunu oynamak istemeyenler için satılıyor. Artı 0 Eksi
Red Dead Redemption 2'nin içerisinde online var. Ayrı olarak satılan online paketi hikaye modunu oynamak istemeyenler için satılıyor.