RDR 2 alınmalı mı?

CS'den kasa düştü satıp çıkan parayla RDR 2 almayı düşünüyorum. Ama hikayesini daha önce izleyerek bitirdiğim için kararsız kaldım. Hikayeyi bilmeme rağmen yine de alıp oynamaya değer mi sizce?

Spoiler yemiş halde bitirdim ben, alınır.

Parasınıda hak etmiyor aynı paraya süreklilik vadeden oyunlar alınabilir.

Popüler kültürün kölesi olmuş bir oyun bence oyunu oynamayanlar bile dünyanın en güzel oyunu diyor bana kalırsa Rockstar bunu çıkaracağına GTA'ya uğraşsa daha güzel olurdu.

Bayağı bayağı parasını hak eden bir oyun. Oyun süresi ana hikaye harici çevreyle iletişime girince bile +100 saati bulabiliyor.

50 saattin sonunda oyunda yapabilecek bir şey bulamadım hocam nasıl hikaye harici 100 saat var sallamayın.

Siz oyuna vibe için giriyorsunuz herhalde imkanı yok 100 saat i aşmasının.
Popüler kültürün kölesi olmuş bir oyun bence oyunu oynamayanlar bile dünyanın en güzel oyunu diyor bana kalırsa Rockstar bunu çıkaracağına GTA'ya uğraşsa daha güzel olurdu.

50 saattin sonunda oyunda yapabilecek bir şey bulamadım hocam nasıl hikaye harici 100 saat var sallamayın.
Ben dümdüz sadece eşkiyalık yaparak bile 70 saat kadar oynamışımdır.

@U4zz hocam size tavsiyem imkanınız varsa GoW 2018 le Ragnarok'u sırasıyla oynamanız emin olun GoW 2018 de bile RDR'den daha fazla yan etkinlik var valkür öldürme vs. Ragnarok'un hikayesi bence RDR'ye bin basar kratos un atreus a olan tavırlarını falan düzeltmeye çalışması vs.

Ben dümdüz sadece eşkiyalık yaparak bile 70 saat kadar oynamışımdır.

Mermiler nişan aldığım yere gitse bende öyle yaparım :D

ben nedense rdr2 yi hiç sevemedim. bence de herkes tarafından aşırı derecede abartılmış bir oyun. sabırsız biri falan da değilim oyunu 6-7 saat oynadım ama gerçekten çok sıkıldım.

Ben 2 sene önce oynayıp bitirdim RDR2'yi, fiyatını fazlasıyla hak eden bir oyun bence. Hatta RDR2'yi oynadıktan sonra diğer oyunlardan da zevk almamaya başladım. GoW 2018'i de oynadım fakat ben RDR2'den daha çok zevk aldım. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Farklı türde olan 2 oyun karşılıştırılması bile hata. Oyunu kötüleyen GoW fanboylarını da anlamıyorum açıkası sırf sen God of War'ı daha çok sevdin diye RDR2 kötü bir oyun olmuyor. 574 TL'ye gözün kapalı alınır.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı