RDR 2 alınmalı mı?

Oyunu az çok spoiler yemiş ve bir kısmını da izlemiş şekilde bitirdim. İndirimde değilken bile parasını dibine kadar hak eden bir oyun. Kaldı ki %75 indirimde. Böylesine bir oyun için resmen bedava.

Ben 2 sene önce oynayıp bitirdim RDR2'yi, fiyatını fazlasıyla hak eden bir oyun bence. Hatta RDR2'yi oynadıktan sonra diğer oyunlardan da zevk almamaya başladım. GoW 2018'i de oynadım fakat ben RDR2'den daha çok zevk aldım. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Farklı türde olan 2 oyun karşılıştırılması bile hata. Oyunu kötüleyen GoW fanboylarını da anlamıyorum açıkası sırf sen God of War'ı daha çok sevdin diye RDR2 kötü bir oyun olmuyor. 574 TL'ye gözün kapalı alınır.

Hocam GoW örneğini arkadaşın dediğine hitaben yazdım ben zaten GoW bana göre daha iyi dedim arkadaşın 100 saatlik hikaye dışı etkinliğine karşı GoW kıyaslamasını yaptım sizde RDR'yi seviyorsunuz diye konudaki mesajların tamamını okumadan cevap yazmışsınız.

Hocam GoW örneğini arkadaşın dediğine hitaben yazdım ben zaten GoW bana göre daha iyi dedim arkadaşın 100 saatlik hikaye dışı etkinliğine karşı GoW kıyaslamasını yaptım sizde RDR'yi seviyorsunuz diye konudaki mesajların tamamını okumadan cevap yazmışsınız.
Ben iki oyunu da seviyorum fakat fanboy değilim, fakat siz galiba gow fanboyusunuz ki direk üzerinize alınmışsınız. Ben size kişisel bir yorumda bulunmadım. Konuda ki mesajların hepsini okudum merak etme RDR'2'ye direk hantal, parasını hak etmeyen bir oyun diye kötüleyerek farklı bir türde ki oyunu önermişsiniz.

Ben iki oyunu da seviyorum fakat fanboy değilim, fakat siz galiba GoW fanboyusunuz ki direk üzerinize alınmışsınız. Ben size kişisel bir yorumda bulunmadım. Konuda ki mesajların hepsini okudum merak etme RDR'2'ye direk hantal, parasını hak etmeyen bir oyun diye kötüleyerek farklı bir türde ki oyunu önermişsiniz, daha oyunun indirimde olduğundan bile haberiniz yok.

Merak etmeyin bende fanboy deiğilim ama ben parasını hak etmiyor derken 60 dolardan bahsediyordum indirimdeyken tabii ki her oyun alınır ve evet RDR 2 hantal bir oyun hızlı seyahat olmasa daha da çok hantal bir oyun olurdu hantal demek çöp demek değil çok yavaş bir oyun demek zaten kime sorsanız RDR'yi sevende hantal bir oyun der.

Zaten dikkat ederseniz konuda tartışırken indirimli tutardan bahsetmiyoruz normal satış fiyatından bahsediyorum oyunu alırken bende indirimdeyken almıştım zaten.

Merak etmeyin bende fanboy deiğilim ama ben parasını hak etmiyor derken 60 dolardan bahsediyordum indirimdeyken tabii ki her oyun alınır ve evet RDR 2 hantal bir oyun hızlı seyahat olmasa daha da çok hantal bir oyun olurdu hantal demek çöp demek değil çok yavaş bir oyun demek zaten kime sorsanız RDR'yi sevende hantal bir oyun der.

Zaten dikkat ederseniz konuda tartışırken indirimli tutardan bahsetmiyoruz normal satış fiyatından bahsediyorum oyunu alırken bende indirimdeyken almıştım zaten.

Hocam oyun indirimdeyken, indirimsiz fiyatıyla almak gibi bir hata yapmaz zaten? Bana göre hiçbir oyun indirimsiz fiyatını hak etmiyor (Türkiye tutarından bahsediyorum) evet oyunun hantal olması oyunun kötü olduğu anlamına gelmez dediğiniz gibi. Fakat siz “oyun çok hantal, fiyatını hak etmiyor” diyerek oyunun hantallığından şikayet etmişsiniz. Sonrasında da GoW önermişsiniz zaten. Kendinizle çelişiyorsunuz.” Ben hantal oyunları sevmiyorum eğer hızlı bir oyun seviyorsanız GoW'da alabilirsiniz” de diyebilirdiniz? Neyse uzatmak istemiyorum tekrardan dediğim gibi renkler ve zevkler tartışılmaz herkesin keyif aldığı şeyler farklı.

Saçma sapan olaylarına aşırı sinir olduğum oyundur.
Ben olsam almazdım hikaye önemli benim için bende spoiler yiyerek bitirdim oyunun ortalarında bütün hevesim kaçtı ama bitirdim öyle böyle...
Oyun göreve sokuyor seni örneğin adamı öldürmen gerekiyor arkadan sıkıyor sana ben de sıkıp öldürdüm diye onurum düşüyor. At kontrolü ayrı bir sinir ediyor zaten navigasyon bilerek seni uzak yollardan götürüyor oyun süreni arttırmak için olabildiğinde yavaşlatmaya çalışıyor seni oynarken...

Hocam oyun indirimdeyken, indirimsiz fiyatıyla almak gibi bir hata yapmaz zaten? Bana göre hiçbir oyun indirimsiz fiyatını hak etmiyor (Türkiye tutarından bahsediyorum) evet oyunun hantal olması oyunun kötü olduğu anlamına gelmez dediğiniz gibi. Fakat siz “oyun çok hantal, fiyatını hak etmiyor” diyerek oyunun hantallığından şikayet etmişsiniz. Sonrasında da GoW önermişsiniz zaten. Kendinizle çelişiyorsunuz.” ben hantal oyunları sevmiyorum eğer hızlı bir oyun seviyorsanız GoW'da alabilirsiniz” de diyebilirdiniz? Neyse uzatmak istemiyorum tekrardan dediğim gibi renkler ve zevkler tartışılmaz herkesin keyif aldığı şeyler farklı.

Hocam sırf cümlemde "hızlı" detayını belirtmediğim için kendimle nasıl çelişiyorum onu anlayamadım zaten oyun çok hantal dedim evet bunda bir sıkıntı yok sonrasında God of War'ı önermişim yani hızlı bir oyun önermişim bunu cümle içerisinde anlayamayabilir siniz bunda anormal bir şey yok neyse iyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı