RDR 2 can sürekli azalıyor

Tonikler belli bir süreliğine fuller sonra tekrar olması gereken yere düşer. Bu göstergelere Attribute denir. Barlar çeyrekten başlar senin aksiyonlarına göre artar.

Can barını balık tutmak, yumrukla adam öldürmek, ok ile düşman ve av öldürmek, kürek çekmek, ginseng toniği içmek, bıçakla düşman öldürmek artırır.

Nefesi koşmak, yüzmek, Arthur'un canı çeyrekten az iken bir yumruk kavgası kazanmak ve yıllanmış korsan rumu içmek artırır.

Dead eye için de hayvan derisi yüzmek, item craftlamak, yemek pişirmek, 50 metre ve daha uzak mesafeden headshot atmak gerek.

Tonikler belli bir süreliğine fuller sonra tekrar olması gereken yere düşer. Bu göstergelere Attribute denir. Barlar çeyrekten başlar senin aksiyonlarına göre artar.

Can barını balık tutmak, yumrukla adam öldürmek, ok ile düşman ve av öldürmek, kürek çekmek, ginseng toniği içmek, bıçakla düşman öldürmek artırır.

Nefesi koşmak, yüzmek, Arthur'un canı çeyrekten az iken bir yumruk kavgası kazanmak ve yıllanmış korsan rumu içmek artırır.

Dead eye için de hayvan derisi yüzmek, item craftlamak, yemek pişirmek, 50 metre ve daha uzak mesafeden headshot atmak gerek.
Teşekkürler aydınlandım :) GTA 5 mantığı gibi. Onda da koşarak dayanaklığımız artıyordu.

Teşekkürler aydınlandım :) GTA 5 mantığı gibi. Onda da koşarak dayanaklığımız artıyordu.

Ayrıca dışarıdaki çemberlerı açılmış tonikleri kullanarak doldurabilirsiniz. Normal tonikler ise bir süreliğine sınırsız bar verir ve barı doldurur.

Hocam eğer sarı renge dönüyorsa sürelidir o tonik. Bir zaman sonra o sarı renk gider tekrar beyaz renk kalır ve eski seviyesine iner. Beyaz olarak tamamlamak için beyaz renkli toniklerden için sarı renkliler süreli. Biraz karışık oldu ama umarım anlamışsınızdır.

RDR2 de Arthur hasta olana kadarki en iyi şey ettir. Kasaptan alabildigim kadar et alıp 2-3dakikada hepsini pişiriyorum. Marketteki yiyecekler tırt. Can enerji ve Dead Eye 3'ünü de dolduruyor et. Tonikleri savaşta kendinizi garantiye almak için kullanmak daha mantıklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Canım, enerjim ve şu göz simgesi yarıdayken bir tonik içip onları tamamen dolduruyorum. Aynı şekilde at için de uyguluyorum. Ama belli bir zaman sonra veya farkında olmadığım bir durumdan sonra değerler yine yarıya iniyor. Bunun sebebi nedir?

Dostum selam. RDR 2'de görmüş olduğun can, enerji ve göz simgesi (Dead Eye) bunlar seviyeleri vardır ve maximum seviyeleri 10'dur. Seviyen 10 olduğunda can, enerji ve göz simgesi etrafındaki çember tamamıyla dolu olarak oyuna devam edersin. Değerlerin yarıya indiğinden bahsetmişsin sen muhtemelen bu değerlerde 4 veya 5 seviyesin dolayısıyla toniğin süresi bittiğinde bu değerler normal seviyene dönecek. Oyunda ilerledikçe seviyen artacak ve bir süre sonra Full olacak o değerler.

Selam. Canım, enerjim ve şu göz simgesi yarıdayken bir tonik içip onları tamamen dolduruyorum. Aynı şekilde at için de uyguluyorum. Ama belli bir zaman sonra veya farkında olmadığım bir durumdan sonra değerler yine yarıya iniyor. Bunun sebebi nedir?
Selamlar dostum. RDR 2’de can, enerji ve göz simgesinin (dead eye) seviyeleri vardır ve maximum seviye 10’dur. Oyunu oynadıkça bu seviyeler artar ve maximum seviyeye ulaştığında o çember tamamıyla dolar. Değerlerin tonikten sonra yarıya indiğinden bahsettiğine bakarsak sen daha muntemelen 4,5 veya 6 seviyedesin yani toniğin etkisi bittikten sonra normal seviyene dönüyorsun. Zamanla oyunda ilerlediğinde o çemberleri tamamıyla dolduracaksın. Keyifli oyunlar. o7

Son düzenleme:
Oyunun başlarında soğuk bir coğrafyadalar. Siz ana hikayeyi bırakıp da aşağılara indiyseniz kalın elbiselerden ya da yeni kıyafetler satın alıp tekrar dağlara döndüyseniz, ince elbiselerden olabilir.
Dostum oraları geçtim zaten şuan ağaçların arasında küçük bir yerleşke kurduk.

Oyunda barları fulleyen toniklerin belli bir süresi var. O süre dolunca otomatik toniği içmeden önceki haline dönüyor

Kastettiğim çemberdi. İçindekine hiç dikkat etmedim açıkçası.

Hasta olduğu nasıl anlaşılıyor acaba? İlk 9. saatteyim alışmaya çalışıyorum oyuna.
Tonik içince dışı sarımı oluyor?

İçinde dışı altın sarısı oluyorsa onlar geçici kısa bir süreliğine sonsuz yapıyor sonra geçiyor içteki çekirdeği yiyecek içecek ile doldurursanız dışı zamanla doğacaktır.

Tonik içince dışı sarımı oluyor?

İçinde dışı altın sarısı oluyorsa onlar geçici kısa bir süreliğine sonsuz yapıyor sonra geçiyor içteki çekirdeği yiyecek içecek ile doldurursanız dışı zamanla doğacaktır.

Evet dışı sarı oluyor kısa süreliğine extra can veriyor sonra geri eski haline dönüyor hasar almazsan. Hasta olmakta oyunun hikayesinden spoiler vermiş olurum karakter hastalanıyor oyunda o tarz şeyler yaşanıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı