RDR 2 çok abartı gibi geliyor

Benim bilgisayarda yüklü duruyor, oyun çok heyecanlıyım. Daha başlayamadım, onun kalbini kırarım diye çok korkuyorum, onu üzerim diye daha başlayamadım. 1 sene oldu, herkes övüyor, ona öyle bir bağlandım ki, ulaşılamazım, o benim. :D

RDR 2'de neredeyse oyunun yüzde 40'ını bitirdim ama buna rağmen oyun çok sıkıcı geliyor. Yani haydutluk yapıyoruz tren soyuyoruz sonra posta arabası soyuyoruz sonra banka soyuyoruz bir yerden başka yere at koşturuyoruz. Fakat bazen de çok dikkat çekici görevler de bulunuyor bunu inkar etmeyeceğim. Son zamanlarda RDR 2'yi silip The Last of Us'a başlamayı düşünüyorum. Bilgisayarda yer olmadığından ikisini aynı anda oynayamiyorum. Tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Oyunun açık dünyasında dolaşıyor musun? Yoksa sadece görevden göreve mi koşturuyorsun? Eğer görevden göreve koşturuyorsan tabii bayar oyun.

Bir yerden başka yere at koşturuyoruz.

1900'lü yıllarda arabayla gezilecek hali yok ya.

Online'da dene derim oyunu bitirdikten sonra.

Eğer bilgisayardan ise oynanmaz ben girmiştim 1-2 kere adamlar full hile dolu GTA V'deki gibi BattlEye gelse çok iyi olur.

Son düzenleme:
Oyunun açık dünyasında dolaşıyor musun? Yoksa sadece görevden göreve mi koşturuyorsun? Eğer görevden göreve koşturuyorsan tabii bayar oyun.

1900'lü yıllarda arabayla gezilecek hali yok ya.

Eğer bilgisayardan ise oynanmaz ben girmiştim 1-2 kere adamlar full hile dolu GTA V'deki gibi BattlEye gelse çok iyi olur.
Ben çok karşılaşmadım zaten çoğu zaman tekli online giriyordum.

RDR2 saçma gelen insanlar bence belirli oyun alışkanlıkları olan insanlar. Mesela siz Valorant oynuyormuşsunuz bu oyun size bir şey katamaz ki, sizin için oyun iki takımın birbiri ile zafer için savaşması.

Buna katılıyor gibiyim; baştan belirteyim: Hayatımın büyük bir kısmını oyun oynayarak ve deneyerek geçirdim. Yeni çıkan oyunları ve demoları denemekten keyif alıyorum.

RDR2 iyi bir oyun; yapması gerekeni iyi yapıyor. Ancak diğer insanlar gibi şaheser olarak görmedim. Elbette bunda oyun tarzım ve zevkim etkili. Hızlı oynanışı seven ve grafiklere çok önem vermeyen biri olduğum için, oyun yaptığı işi iyi yapsa bile sıkılmam normal.

Konu sahibinin de The Last of Us’ı denemesinden yanayım açıkçası. Sonuçta oyunlar, eğlenilmediği sürece eziyete dönüşebilir.

Ben çok karşılaşmadım zaten çoğu zaman tekli Online giriyordum.

Hocam Online cidden sarıyor ilk başta 0 paran oluyor falan mapin etrafından hikayede tanınmış kişilerden görev falan alıyorsun ben bunları bilmiyorum tabii o zamanlar
Şöyle şeyler yaşadım çok iyiydi
Fakirim 6 mermilik çoban altıpatım vardı o zamanlar kendime challange koymuştum rhodesten tumbleweede gidecektim at çalıyordum önüme gelene herkesi vurup lootluyordum çok iyiydi yolda normalce atla giden bir adamı vuruyordum lootluyordum üzerinde olduğum atı öldürüp adamın atınıda lootlayıp o ata biniyordum ta ki yeni birisiyle karşılaşana kadar.

Hocam Online cidden sarıyor ilk başta 0 paran oluyor falan mapin etrafından hikayede tanınmış kişilerden görev falan alıyorsun ben bunları bilmiyorum tabii o zamanlar
Şöyle şeyler yaşadım çok iyiydi
Fakirim 6 mermilik çoban altıpatım vardı o zamanlar kendime challange koymuştum rhodesten tumbleweede gidecektim at çalıyordum önüme gelene herkesi vurup lootluyordum çok iyiydi yolda normalce atla giden bir adamı vuruyordum lootluyordum üzerinde olduğum atı öldürüp adamın atınıda lootlayıp o ata biniyordum ta ki yeni birisiyle karşılaşana kadar.
Bende başlarda milletin atını saklayamıdığımızı öğrenince hayal kırıklığına uğramıştım. Tek eksi onlineda altın kasmadı baya zor o kadar, buglarla ve glitchlerle bounty hunterlık yapmak tek iyi yöntem galiba bide şarap üretimi vardı ama o uğraştırıcıydı.

Bende başlarda milletin atını saklayamıdığımızı öğrenince hayal kırıklığına uğramıştım. Tek eksi Online'da altın kasmadı bayağı zor o kadar, buglarla ve glitchlerle bounty hunterlık yapmak tek iyi yöntem galiba bir de şarap üretimi vardı ama o uğraştırıcıydı.

Hocam tek bildiğim para kazanma yöntemi 1. lootlama işi 2. bir yere gidip oradaki posterden bounty hunterlik işi almak tek iyi olan bounty hunterlik diğer şeyler para bile vermiyor (level atlarsan sana Gold'la para veriyorda onlar ayrı)bunları düzeltmeleri lazım bence
birde herkes fazla hile var demiş bu hilecelir genellikle valentine yada lemoynenin oralarda geliyolar ve gta gibi değillerde çok kafa hileciler var en son hatırladığımda atımın arkasından alev çıkıyodu😃

Zorla oynamanın anlamı yok. Oyun sadece koşuşturma hikayesi değil hikayeyi kaçırmışsınız gibi geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı