RDR 2 çok takılıyor

bilmemem

Hectopat
Daha fazla  
Sorunum kasma değil oyun çok takılıyor. Saniyelik olarak takılmalar yaşıyorum. Bir ayar ile ilgisi var mı ya da başka bir şey?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'den aldıysan oyunun ayarlarına gir, orada görürsün.

507 dosya başarıyla doğrulandı diyor hocam. Akşam girip yazarım şu an biraz meşgulum.

@Xevanior bayağı geç yazıyorum kusura bakmayın. Denedim olmadı. Dediğiniz programın orijinal sitesi neresi? Daha önce ilk aldığımda kurup sildim şu an yazdım internete birçok site çıktı😀

@403976 hocam bir bilginiz var mı konu hakkında? Bu programla birçok konuda uğraşmışsınız🙂

@646148 hocam siz biliyor musunuz bunların sitesi hangis(thorttlestopun) i? İndirmiştim daha önce sildim şu an hatırlayamadım.

Son düzenleme:
507 dosya başarıyla doğrulandı diyor hocam. Akşam girip yazarım şu an biraz meşgulum.

@Xevanior bayağı geç yazıyorum kusura bakmayın. Denedim olmadı. Dediğiniz programın orijinal sitesi neresi? Daha önce ilk aldığımda kurup sildim şu an yazdım internete birçok site çıktı😀

@403976 hocam bir bilginiz var mı konu hakkında? Bu programla birçok konuda uğraşmışsınız🙂

@646148 hocam siz biliyor musunuz bunların sitesi hangis(thorttlestopun) i? İndirmiştim daha önce sildim şu an hatırlayamadım.
Bu takılma oyunla galiba sanırım, ben geçen 50 watt 69 derece Throttle olmadan oynadım gene takılıyordu. TUF modelinde de takılma sorunu var bu oyunda, laptop tarafında kötü sanırsam bu oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı