Orada yazanlar anlık limitler, oyuna gir geri gelir muhtemelen.
Fotoğraf atsana o kısmı.Yanlışlıkla kapattım açtım biri geri geldi. Neyse birazdan girip bakacağım.
Excalibur cihazlar limit var, RDR2 de takılma yaşıyorsan Forza Horizon 5 gibi oyunlarda da yaşayacaksın. PL2 kaldırabiliyorsak şimdiden kaldıralım.@646148 bana limitlerin çok olmadığını söylemişti bu işlerden anladığını belirten bir arkadaşpek anlamıyormuş gibi, neyse. Çözene kadar oyunu bitirdim
artık pek işime yaramayacak. Pek kurcalamayacağım. Hiç bilmiyorum uygulamayı
![]()
Burası değil mi?
Excalibur cihazlar limit var, RDR2 de takılma yaşıyorsan Forza Horizon 5 gibi oyunlarda da yaşayacaksın. PL2 kaldırabiliyorsak şimdiden kaldıralım.
Yeni nesil cihazlarda ısınma sorunu diye bir şey yok, cihazlar Thermal yiyerek kendini korur. Eğer Thermal işe yaramazsa cihaz kendini kapatır. Sadece işlemci ısınmasıyla cihaza bir şey olmaz.Büyük ihtimalle kalkınca ısınma sorunu yaşayacağımo yüzden pek istemiyorum. Başka hiçbir oyunda yaşamadım. God of War gibi oyunlar denedim.
Yeni nesil cihazlarda ısınma sorunu diye bir şey yok, cihazlar thermal yiyerek kendini korur. Eğer thermal işe yaramazsa cihaz kendini kapatır. Sadece işlemci ısınmasıyla cihaza bir şey olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.