RDR 2 çok takılıyor

bilmemem

Hectopat
Daha fazla  
Sorunum kasma değil oyun çok takılıyor. Saniyelik olarak takılmalar yaşıyorum. Bir ayar ile ilgisi var mı ya da başka bir şey?

Son düzenleyen: Moderatör:
Burası değil mi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-10-23 201227.png
    Ekran görüntüsü 2023-10-23 201227.png
    498,7 KB · Görüntüleme: 38
@646148 bana limitlerin çok olmadığını söylemişti bu işlerden anladığını belirten bir arkadaş😁pek anlamıyormuş gibi, neyse. Çözene kadar oyunu bitirdim😀 artık pek işime yaramayacak. Pek kurcalamayacağım. Hiç bilmiyorum uygulamayı😅

@646148 bana limitlerin çok olmadığını söylemişti bu işlerden anladığını belirten bir arkadaş😁pek anlamıyormuş gibi, neyse. Çözene kadar oyunu bitirdim😀 artık pek işime yaramayacak. Pek kurcalamayacağım. Hiç bilmiyorum uygulamayı😅
Excalibur cihazlar limit var, RDR2 de takılma yaşıyorsan Forza Horizon 5 gibi oyunlarda da yaşayacaksın. PL2 kaldırabiliyorsak şimdiden kaldıralım.

Excalibur cihazlar limit var, RDR2 de takılma yaşıyorsan Forza Horizon 5 gibi oyunlarda da yaşayacaksın. PL2 kaldırabiliyorsak şimdiden kaldıralım.

Büyük ihtimalle kalkınca ısınma sorunu yaşayacağım😃 o yüzden pek istemiyorum. Başka hiçbir oyunda yaşamadım. God of War gibi oyunlar denedim.

Büyük ihtimalle kalkınca ısınma sorunu yaşayacağım😃 o yüzden pek istemiyorum. Başka hiçbir oyunda yaşamadım. God of War gibi oyunlar denedim.
Yeni nesil cihazlarda ısınma sorunu diye bir şey yok, cihazlar Thermal yiyerek kendini korur. Eğer Thermal işe yaramazsa cihaz kendini kapatır. Sadece işlemci ısınmasıyla cihaza bir şey olmaz.

En kötü sıcaklık limitini 95-96'ya çekeriz geçmez o sıcaklığı.

Yeni nesil cihazlarda ısınma sorunu diye bir şey yok, cihazlar thermal yiyerek kendini korur. Eğer thermal işe yaramazsa cihaz kendini kapatır. Sadece işlemci ısınmasıyla cihaza bir şey olmaz.

Yine pek iyi değil 😃 thermal yiyerek oyun oynanmaz hale geliyor. O yüzden neredentutsan elinde kalıyor😃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı