Sürprizbozan RDR 2 doktor bir daha açılır mı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Peki hocam bu arka odayı ilk defa duydum kaç para veriyor?
Ne desem yalan olur hocam, aşırı da büyük bir meblağ değil. 100 Dolar falandı sanırım, ama sadece para değil. Bunun yanında silah kasasını açarsanız, oyunun en iyi tabancasına sahip oluyorsunuz. Schofield Altıpatları.

Konudan alakasız hocam beni oyun çok sıktı ya ne yapabilirim daha ilk Chapter'dan.

Hocam bende sizin gibiydim ilk chapter çok sıkıcı hatta ilk 3'e kadar bence de çok sıkıcı ama biraz dayan daha çatışmalı at sürmeli bir yer basma soygun gibi sahneler gelecek.

Hocam ben valentinedaki doktorda aynı şekilde yan görev benzeri bir şey yapmıştım ama silah verdiğini hatırlamıyorum o driscollsları öldürdüm sonra polis gelip beni öldürdü revolveri hatırlamıyorum.
Kutunun içinde masanın üstünde oluyor, yanına gelip almalıydın.
Aldım bu arada bir daha gidip sorun çözüldü.

nasıl aldın söylermisin aynı sıkıntı bende ama arka odayı dinledim camı izledim ama doktora silah dayadıgımda arka odaya bakamıyorum silah kaldı orada

nasıl aldın söylermisin aynı sıkıntı bende ama arka odayı dinledim camı izledim ama doktora silah dayadıgımda arka odaya bakamıyorum silah kaldı orada

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı