RDR 2 Dünyanın En İyi Oyunudur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence God of War daha iyi, seriye olan özel bir hayranlığım da var.
 
"En iyi" derken biraz açmamız gerekir En iyi karakter dediğinizde bu görüş kişiden kişiye değişir. En iyi hikaye demek yine sizin fikrinizdir. Göreceli olmayan yönlerine geldiğimizde ise bu oyun şu ana kadar çıkmış en iyi oyundur. Teknik olarak büyük sıkıntıları yok. Yüksek sistem gereksinimine sahip olması teknik olarak kötü olduğu anlamına gelmez. Bu oyunun yarısı kadar büyük olmayan oyunlar bile yüksek sistem isterken bu kadar detaylı ve kaliteli bir oyunun yüksek sistem istemesi gayet normal. Gereksinimlerle içeriği karşılaştırdığımızda bunu görebiliriz. Bir oyunu sevebilirsiniz fakat bu, gerçekleri görmenize engel olmasın. Şu an hiçbir oyun teknik anlamda RDR2 kadar kaliteli değil. Fizikler, grafikler, mekanikler... Bu oyun gerçekten bir başyapıt. Günümüz için ulaşılması zor bir seviye. Oyun dünyasını bir piramide benzetirsek bu oyun piramidin ucunda yer alır. Aksini iddia eden muhtemelen fanboydur.
 
Abi bu şaheseri bir de Witcher 3 gibi sadece hikayesi iyi ancak mekanikleri, oynanışı dandik olan bir oyunla karşılaştırıyorlar ya. 🤦‍♀️
Oyunu merak ederek saatlerce oynayabilirsin. İnan kişiden kişiye göre değişmez. Oynanış çeşitliliği yok, ama hikaye ve onun sunumu kim rdr 2 kim? mesela yani. Rdr2 de çatışmalar ve o ağırlık kasıyor. Sıkıyor. Delirtiyor bir yerden sonra.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı