RDR 2 Epic Games'te 179 TL

Herkese 60 lira değerinde kupon verdikleri için olabilir mi?

Ben zaten bunu soruyorum, herkese mi veriyor yoksa kendi kazandığın bir şey mi diye. Sürekli her oyun satış mağazasına girip indirim mi varmış çek mi veriyormuş diye kontrol edecek vaktim yok KB.

Steam'de 160 liram var bunu nasıl nakite çevirip Epic Games'e aktarabilirim bir yöntem var mı? RDR 2 almam lazım.

Steam'de 160 liram var bunu nasıl nakite çevirip Epic Games'e aktarabilirim bir yöntem var mı? RDR 2 almam lazım.
Hocam öyle bir yol var mı bilmiyorumda, tek yapabilceğin biri sana nakit para gönderir, sende ona Steam Cüzdan kodu alıp gönderirsin.

Pahalı hocam, ben şahsen bu fiyata almam, n kötü 60 ile 80 TL arasına düşerse alınır, benim düşüncem öyle. Tabi bu dediğim fiyatlara da hemen düşmez.

Son düzenleme:
İşlem tamam :)

rdr2.png

Alıp sıkıntısız oynayabileceğimden emin olsam şimdi direkt almıştım. Lakin test videolarını da izledim GTX 1650'li laptopumla medium ayarlarda 30 FPS alacaksam hiç oynamayayım daha iyi. Aynı sistem GTA V'te ultra ayarlarda 60+ FPS veriyor.

1 Ocağa kadar sınırsız kullanılıyor o 60 TL'lik indirim her alış verişte yeniden kazanıyorsun ve son kazandığını 1 Mayıs'a kadar kullanma hakkı veriyor ben metro aldım bir de RDR 2 almayı düşünüyorum ama hangi versiyonu alayım diye kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı