Oyun RDR 2 Epic Games'te 99 TL!

Bir döner ile aynı para Epic Games yine yaptı yapacağını bu şirkette para bitmiyor. :D
Adamların yaptığı bir şey yok. İndirim yapan Rockstar, zam yapmayan Rockstar. Ha Epic Games parasını beleş oyun vermek yerine Launcher geliştirmeye harcasaydı ve Epic Games kullanıcı sayısı artsaydı o zaman Steam'le aynı anda zam yerdi oyun. Yani paralarını doğru yere harcamadıkları için teşekkür etmemiz lazım.

Adamların yaptığı bir şey yok. İndirim yapan Rockstar, zam yapmayan Rockstar. Ha Epic Games parasını beleş oyun vermek yerine Launcher geliştirmeye harcasaydı ve Epic Games kullanıcı sayısı artsaydı o zaman Steam'le aynı anda zam yerdi oyun. Yani paralarını doğru yere harcamadıkları için teşekkür etmemiz lazım.
Ben bedava oyun almayı gereksiz başarımlar kazanmaya tercih ederim.

Ben bedava oyun almayı gereksiz başarımlar kazanmaya tercih ederim.
Başarım sistemi Epic'e ekleneli bayağı oluyor, yani sorun o değil. Epic'in Steam'e kıyasla çok eksiği var ama hem burası bunu tartışmak için yeri değil hem de defalarca kez anlattım artık gerek duymuyorum. Şu an Epic fazla uygun, burdan alın oynayın oyununuzu :)

Epic düşmanıyım ama şu halde sırf "Epic Games'in olayı yok, anca tek elcilik yapıyorlar" diye almıyorsanız zamanında 100 liraya düşen oyunu 1150 TL'ye yine Steam'den alabilirsiniz.

Benim kafam çok karıştı bu Rockstar niye Epic Games'de böyle bir fiyattan satıyor halen?
Muhtemelen Epic ücret ödüyordur, komplo teorileri üretmek gibi olmasın ama aklıma başka bir sebep de gelmiyor. Epic'in satıştan Steam'e kıyasla daha az pay alıyor olması desek, sadece o pay için bu kadar uçurum fiyat farkı olmazdı herhalde.

Aslında Epic'in yaptığı şey tekelleşmeye çalışmak ve kağıt üstünde kötü gözükmeli fakat insanlar fiyatlandırmaya bakıyor gerisi pek umurlarında değil.

Son şans belki de.

GTA 5 de ayrıca indirimde 84.5 TL.

Epicten 100tl'ye alacağıma steamden 1.150tl'ye alırım diyecek kişilerin yorumlarını okumaya geldim.

Epic Games'i bilgisayarımda tutmam bile. Gider Steam üzerinden alır kafam rahat oynarım.
Aha şimdiden bulduk bir tane Macaca mulatta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı