- Makaleler
- 5
Bir döner ile aynı para Epic Games yine yaptı yapacağını bu şirkette para bitmiyor. 
Adamların yaptığı bir şey yok. İndirim yapan Rockstar, zam yapmayan Rockstar. Ha Epic Games parasını beleş oyun vermek yerine Launcher geliştirmeye harcasaydı ve Epic Games kullanıcı sayısı artsaydı o zaman Steam'le aynı anda zam yerdi oyun. Yani paralarını doğru yere harcamadıkları için teşekkür etmemiz lazım.Bir döner ile aynı para Epic Games yine yaptı yapacağını bu şirkette para bitmiyor.![]()
Ben bedava oyun almayı gereksiz başarımlar kazanmaya tercih ederim.Adamların yaptığı bir şey yok. İndirim yapan Rockstar, zam yapmayan Rockstar. Ha Epic Games parasını beleş oyun vermek yerine Launcher geliştirmeye harcasaydı ve Epic Games kullanıcı sayısı artsaydı o zaman Steam'le aynı anda zam yerdi oyun. Yani paralarını doğru yere harcamadıkları için teşekkür etmemiz lazım.
Launcher geliştirmek sadece başarılardan ibaret zaten.Ben bedava oyun almayı gereksiz başarımlar kazanmaya tercih ederim.
Başarım sistemi Epic'e ekleneli bayağı oluyor, yani sorun o değil. Epic'in Steam'e kıyasla çok eksiği var ama hem burası bunu tartışmak için yeri değil hem de defalarca kez anlattım artık gerek duymuyorum. Şu an Epic fazla uygun, burdan alın oynayın oyununuzuBen bedava oyun almayı gereksiz başarımlar kazanmaya tercih ederim.
Muhtemelen Epic ücret ödüyordur, komplo teorileri üretmek gibi olmasın ama aklıma başka bir sebep de gelmiyor. Epic'in satıştan Steam'e kıyasla daha az pay alıyor olması desek, sadece o pay için bu kadar uçurum fiyat farkı olmazdı herhalde.Benim kafam çok karıştı bu Rockstar niye Epic Games'de böyle bir fiyattan satıyor halen?
Epicten 100tl'ye alacağıma steamden 1.150tl'ye alırım diyecek kişilerin yorumlarını okumaya geldim.Son şans belki de.
![]()
Red Dead Redemption 2 | RDR2'yi PC'de İndir ve Oyna - Epic Games Store
PC için Red Dead Redemption 2'yi Epic Games Store'dan indir ve oyna. Red Dead Redemption 2, yeni çağın şafağında görkemli bir onur ve sadakat destanı.store.epicgames.com
GTA 5 de ayrıca indirimde 84.5 TL.
![]()
Grand Theft Auto V Enhanced | PC için GTA V'i Bugün İndir - Epic Games Store
PC için Grand Theft Auto V Enhanced'i Epic Games'ten indir ve oyna. Grand Theft Auto Online, Criminal Enterprise Başlangıç Paketi ve daha fazlasını içerir.store.epicgames.com
Aha şimdiden bulduk bir tane Macaca mulatta.Epic Games'i bilgisayarımda tutmam bile. Gider Steam üzerinden alır kafam rahat oynarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.