RDR 2 gibi oyun önerileri

Değeri bilinmeyen mükemmel bir oyundur kendisi.

Tek hatası Skyrim ile aynı zamanda çıkmış olması ve onun gölgesinde kalmasıdır.
Üniversite okurken bir arkadaşla yan yana oturup birimiz Amalur, diğerimiz Skyrim oynuyorduk. Ama Skyrim çok daha ağır basmıştı. Oynamadıysan tavsiye ederim. Türkçe yamasını bulamadım.
 
Arkadaşlar 3.kez RDR 2'yi bitirdim ve RDR 2'den başka oyun oynayamıyorum. Tekrar başlamakta istemiyorum, tadı kaçmasın diye. Beni kesecek oyun önerilerinize açığım.
Hocam bence siz kötü oyunlar oynayın, çünkü rdr2 oynadıktan sonra hiçbir oyun güzel gelmiyor insana.
 
RDR2'ye alternatif var mı ki derken 3 sayfa dolusu öneri gelmiş 😅 Ben Age of 4 çekmiştim sırf RDR2 boşluğunu alsın diye, yetmemişti...
 
RDR2'nin aksiyonuna bayıcı ve yavaş diyenler var, galiba RDR Online da Valentine kasabasına gitmemişler :). Neyse konumuza gelelim. Hocam RDR Online oynayabilirsin hatta istersen beraber oynayabiliriz, bende arkadaş arıyorum. Onun dışında Metro serisini deneyebilirsin, at sürmeli bir şey istiyorsan Bannerlord.
 
AC Odssey ve Cyberpunk 2077 gibi açık dünya oyunlarına bakmalısınız. AC Odssey RDR2 gibi dolu dolu bir açık dünya sunuyor ama Cyberpunk 2077'nin hikayesi bir tık daha iyi gibi. RDR2 nin yanına yaklaşamazlar ama fena deneyim sunmuyor bu iki oyun. Witcher 3'de sarabilir ama nedense Witcher 3'ün açık dünyası biraz küçük hissettiriyor. Odssey ve RDR2 bu yönden çok daha iyi bence. Gözünüz gönlünüz açılıyor bu iki oyunda. Cyber atmosfer olarak ve hikayesinin sürükleyici olması sebebiyle tercih edilebilir.
 

Geri
Yukarı