RDR 2 GPU ve CPU değerleri normal mi?

Yasuof2f

Hectopat
Daha fazla  
Ekran görüntüsü 2023-11-22 221840.png

Ultrada oynuyorum, bu değerler normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz var bir tık. 12100 artık RDR2 ve bundan sonra çıkacak oyunlar için yeterli değil. En az 13400F olması gerekiyor. İmkan varsa 13600K tavsiye ederim şiddettle. Forumda yazılanlara bakmayın 5 yıllık işlemci şuna yeterli buna yeterli yazıyorlar ancak oyunlar artık ciddi manada CPU kullanıyor. Bütçenizi ayarlarsanız geleceğe de yatırım olur.

Şuan için ciddi bir darboğaz yok ama %80 işlemci kullanımı normal değil.

7600x kullanıyorum işlemci olarak ve maksimum %40-45 CPU kullanımı gördüm, GPU kullanımı da %98 altına hiç düşmedi.

Darboğaz var bir tık. 12100 artık RDR2 ve bundan sonra çıkacak oyunlar için yeterli değil. En az 13400F olması gerekiyor. İmkan varsa 13600K tavsiye ederim şiddettle. Forumda yazılanlara bakmayın 5 yıllık işlemci şuna yeterli buna yeterli yazıyorlar ancak oyunlar artık ciddi manada CPU kullanıyor. Bütçenizi ayarlarsanız geleceğe de yatırım olur.

Şu an için ciddi bir darboğaz yok ama %80 işlemci kullanımı normal değil.

7600X kullanıyorum işlemci olarak ve maksimum %40-45 CPU kullanımı gördüm, GPU kullanımı da %98 altına hiç düşmedi.

Hocam zaten GTA'da falan Max %20 oluyordu en son crack indirip sildikten sonra artti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı