İşkembeden sallamaktan bıkmadınız ben de geri dönüş yapıp arkadaşlara doğru bilgi vermekten sıkılmadım. Ben 55-70 FPS aralığında AKICI bir şekilde oyunu bitirdim. BF1 Online 64 kişilik sunucularda yine aynı işlemci ve 6GB olan 1060 modeli + çift kanal 16GB RAM desteğiyle beraber yaptığım özel ayarlarla neredeyse bütün maplerde darboğazın d'si bile yok (85-95 FPS ort), BF V'te ise yine OP Underground haritası dışında 85-100 FPS aralığında 1080p orta-yüksek karışık ayarlarda oldukça yağ gibi oynatıyor.. Assassin's Creed Origins'te de benzer şekilde, şehir içi mekanlarda dahi daha 55-60 FPS aralık altı seviyesine hiç düşmedi bile.. Önemli olan sistemi doğru kullanabilmenin yanında ayar yapmasını da bu oranda bilmek.Açık konuşmak gerekirse, 8 GB RAM ve i5 işlemci ile o oyunu oynamanız pek mümkün değil. Ben de eskiden i5 7500 kullanıyordum. Tam bir işkence kendisi. 8 GB RAM'de cabası. Oyun muhtemelen bilgisayar da dahil 10-12 GB RAM isteyecektir. Daha önce oynadım. O işlemci de ekran kartınıza %90 olasılıkla darboğaz yapacaktır. Tahmini Orta-Yüksek ayarlarda 30-45 arası stabil olmadan oynarsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.