RDR 2 GTX 1060 kaç FPS verir?

Açık konuşmak gerekirse, 8 GB RAM ve i5 işlemci ile o oyunu oynamanız pek mümkün değil. Ben de eskiden i5 7500 kullanıyordum. Tam bir işkence kendisi. 8 GB RAM'de cabası. Oyun muhtemelen bilgisayar da dahil 10-12 GB RAM isteyecektir. Daha önce oynadım. O işlemci de ekran kartınıza %90 olasılıkla darboğaz yapacaktır. Tahmini Orta-Yüksek ayarlarda 30-45 arası stabil olmadan oynarsınız.

Artı -1 Eksi
Açık konuşmak gerekirse, 8 GB RAM ve i5 işlemci ile o oyunu oynamanız pek mümkün değil. Ben de eskiden i5 7500 kullanıyordum. Tam bir işkence kendisi. 8 GB RAM'de cabası. Oyun muhtemelen bilgisayar da dahil 10-12 GB RAM isteyecektir. Daha önce oynadım. O işlemci de ekran kartınıza %90 olasılıkla darboğaz yapacaktır. Tahmini Orta-Yüksek ayarlarda 30-45 arası stabil olmadan oynarsınız.
İşkembeden sallamaktan bıkmadınız ben de geri dönüş yapıp arkadaşlara doğru bilgi vermekten sıkılmadım. Ben 55-70 FPS aralığında AKICI bir şekilde oyunu bitirdim. BF1 Online 64 kişilik sunucularda yine aynı işlemci ve 6GB olan 1060 modeli + çift kanal 16GB RAM desteğiyle beraber yaptığım özel ayarlarla neredeyse bütün maplerde darboğazın d'si bile yok (85-95 FPS ort), BF V'te ise yine OP Underground haritası dışında 85-100 FPS aralığında 1080p orta-yüksek karışık ayarlarda oldukça yağ gibi oynatıyor.. Assassin's Creed Origins'te de benzer şekilde, şehir içi mekanlarda dahi daha 55-60 FPS aralık altı seviyesine hiç düşmedi bile.. Önemli olan sistemi doğru kullanabilmenin yanında ayar yapmasını da bu oranda bilmek.

Bu arada bu 7500'ü bu ay içi satıyorum ben de ama sırf 1060 için değil, ekran kartını da yükseltiyorum yoksa genel anlamda pek mantıklı bir hareket değil..

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı