RDR 2 hakkında sorular

Kwenx

Hectopat
Daha fazla  
Oyunda 8 saati devirdim ve bunlarda yardım lazım.

1-) atımı çağıra biliyor muyum ve hangi tuşla?
2-) şerefli şerefsiz ne oluyor tam?
3-) kampa yemek vermezsem ne olur?
4-) atımdaki kıyafeti nasıl giyerim?
5-) oyunun süresi ana hikayeden gidersen kaç saat sürüyor?

atımı çağıra biliyor muyum ve hangi tuşla?
H tuşu ile. Yalnız atından çok uzaklaşma çağırmanın menzili var. Atinla olan bağın arttıkça artıyor bu mesafe.
şerefli şerefsiz ne oluyor tam?
İnsanların sana olan tepkileri değişiyor şeref durumuna göre. Yüksek şeref markette indirimler sağlıyor. En önemlisi oyun sonunu etkiliyor.
kampa yemek vermezsem ne olur?
Vefasızlık olur.
atımdaki kıyafeti nasıl giyerim?
Atın üstündeyken taba bas. Çıkan tekerde sağa giderek atla ilgili bölmeyi aç. Seçeneklerin birinde kıyafetler çıkıyor ona tıkla. Atın yavaş gitmesi lazım kıyafet değişme için.
IMG_20220713_230946.jpg
oyunun süresi ana hikayeden gidersen kaç saat sürüyor?
50 saat civarı. Umarım sade ana hikâye gitmeyi düşünmüyorsundur. En iyi açık dünya oyunlarından birini oynadığını unutma. Hatta en iyisini.

Oyunda 8 saati devirdim ve bunlarda yardım lazım.

1-) atımı çağıra biliyor muyum ve hangi tuşla?
2-) şerefli şerefsiz ne oluyor tam?
3-) kampa yemek vermezsem ne olur?
4-) atımdaki kıyafeti nasıl giyerim?
5-) oyunun süresi ana hikayeden gidersen kaç saat sürüyor?
1-)Evet H ile.
2-) Şerefli olursan sonun değişir gereksiz yere insanları öldürürsen onurun düşer iyilik yaparsan artar.
3-)Hiç bir şey olmaz.
4-)Anlamadım hocam soruyu.
5-)Yavaş yavaş oynarsan 60 Saat civarı sürer.

H tuşu ile. Yalnız atından çok uzaklaşma çağırmanın menzili var. Atinla olan bağın arttıkça artıyor bu mesafe.

İnsanların sana olan tepkileri değişiyor şeref durumuna göre. Yüksek şeref markette indirimler sağlıyor. En önemlisi oyun sonunu etkiliyor.

Vefasızlık olur.

Atın üstündeyken taba bas. Çıkan tekerde sağa giderek atla ilgili bölmeyi aç. Seçeneklerin birinde kıyafetler çıkıyor ona tıkla. Atın yavaş gitmesi lazım kıyafet değişme için.

50 saat civarı. Umarım sade ana hikâye gitmeyi düşünmüyorsundur. En iyi açık dünya oyunlarından birini oynadığını unutma. Hatta en iyisini.

Kanka Cyberpunk'ta 86 saatim var :D benim oyun bitecek diye korku havasına giriyorum şu an 8 nci saate %10 dayımda oyunu bitirim diye korkuyorum yoksa yan görevleri merak ediyorsun ve kısa şu ana kadar tekrarlayan yan görev gelmedi illa gelirde 8 tane fillan yaptım sanırım:D

@Kwenx
1: H tuşu
2: Kötü biri olup masumları öldürür veya soyarsanız oyunun sonu değişir. Kötü biri olduğunuzda olan sonu hiç sevmeyeceğinizi düşünüyorum.
3: Sadece diyaloglar değişir. Kamp daha mutlu olur.
4: TAB üzerinden atınızın olduğu yere gelip en altta bulunan "Outfit" yerinden değiştirebilirsiniz.
5: 40-50 saat arası. Boş dolaşmalar falan filan derken 70-80 saat rahat devrilir. 2. defa oynamayı hak eden bir oyun.

Kanka Cyberpunk'ta 86 saatim var :D benim oyun bitecek diye korku havasına giriyorum şu an 8 nci saate %10 dayımda oyunu bitirim diye korkuyorum yoksa yan görevleri merak ediyorsun ve kısa şu ana kadar tekrarlayan yan görev gelmedi illa gelirde 8 tane fillan yaptım sanırım:D
İşte en sevdiğim oyuncu tipi.

Gencler bir de şey diyeceğim önüme çıkan tüm yan görevleri yaparak gidiyorum ama 10 saatte %20 ilerlemem var hikayede çok mu hızlı sizce. Cyberpunk ilk sonu 16 saatte bitirmiştim ve üzülmüştüm.

Gencler bir de şey diyeceğim önüme çıkan tüm yan görevleri yaparak gidiyorum ama 10 saatte %20 ilerlemem var hikayede çok mu hızlı sizce. Cyberpunk ilk sonu 16 saatte bitirmiştim ve üzülmüştüm.
Avcılık yapmayı deneyin. Arap atı türlerini yakalamayı. Hanging Dog Ranch'e gidip o'driscoll'lara vurgun yapmayı deneyebilirsiniz. Kampın ihtiyacı olan şeyleri sağlamayı deneyin. Farklı yerlerde hazineler var, kesinlikle değerlendirilebilir. Efsanevi hayvanlar, çeşitli alanlarda usta olduğunuzda verilen kıyafet türlerini almayı deneyebilirsiniz. Ben böyle böyle 200'den fazla saat ayırdım.

Avcılık yapmayı deneyin. Arap atı türlerini yakalamayı. Hanging dog Ranch'e gidip o'driscoll'lara vurgun yapmayı deneyebilirsiniz. Kampın ihtiyacı olan şeyleri sağlamayı deneyin. Farklı yerlerde hazineler var, kesinlikle değerlendirilebilir. Efsanevi hayvanlar, çeşitli alanlarda usta olduğunuzda verilen kıyafet türlerini almayı deneyebilirsiniz. Ben böyle böyle 200'den fazla saat ayırdım.

Kıyafet demişken kıyafetimiz yıpranıyor mu yıpranıyorsa nasıl düzeltebillirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı