RDR 2 hâlâ alınır mı?

Ne tür oyunlardan hoşlanıyorsunuz? Bu önemli, piyasada fazlasıyla hikayeli oyun var. Ayrıca türden ziyade, bütçeniz de önemli. Bunları belirtirseniz, ona göre birkaç öneri yapabiliriz sanırım. Yine de uygun fiyatlı ve geçmiş dönemde oynadığım, fazlasıyla keyif aldığım Dying Light'ı önermek istiyorum. Yanlış olmasın, ikinci oyunu değil, ilk oyunu. İlk oyunu benim için çok ayrı bir yere sahip, oynadığınız ve bitirdiğinizde etkisini hissedebileceğiniz bir yapayım. Karakterleri, dünyası, atmosfer, diyalogları falan artık nasıl anlatsam bilemiyorum, deneyin, pişman olmayacağınızı garanti ediyorum.

Dying Light kütüphanemde bulunuyor bir şans verebilirim ayrıca oynayip bitirdiğim oyunlar şöyle;
Detroit.
Mafia 1 ve 2
God of War.
The Last of Us 1
Assassin's Creed enzo serisi.
Red Dead Redemption.

Bütçem 500-600 bandında.

Dying Light kütüphanemde bulunuyor bir şans verebilirim ayrıca oynayip bitirdiğim oyunlar şöyle;
Detroit.
Mafia 1 ve 2
God of War.
The Last of Us 1
Assassin's Creed enzo serisi.
Red Dead Redemption.

Bütçem 500-600 bandında.

Uncharted hırsızlar mirası koleksiyonunu Epic'ten indirimle 350TL'ye almıştım içinde iki oyun var. Uncharted serisi güzeldir özellikle bu paketin içinde de olan 4. oyun mükemmel ayrıca Türkçe dublajlı bir oyun. İndirimde yakalarsanız denemenizi tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı