RDR 2 Half V-Sync açıkken 29 FPS'ye düşüyor

İşletim sistemi
Windows 10

goldstar

Hectopat
Daha fazla  
RAM
CORSAIR VENGEANCE DDDR4 2400MHZ CL 16
Ekran kartı
GIGABYTE GTX 1650 SUPER OC 4GB
Anakart
GIGABYTE H310M S2V 2.0
İşlemci
INTEL İ3 9100F
Merhaba, RDR2 oynarken V-Sync'i half yaptığım zaman 30 FPS'de kilitli kalması gerekirken çoğu zaman 29 ya da 28'e düşüyor ve takılmayı hissediyorum fakat V-Sync kapalı olduğu zaman 45 55 arasında FPS alıyorum. 28 ya da 29 FPS'ye düşmüyor. Neden acaba?

NOT: Neden V-Sync kapalı oynamıyorsun o zaman diyenler için ekran kartının derecesi 70 dereceden 82 dereceye çıkıyor ve çok ses yapıyor. Zarar görsün istemiyorum, hepsi bu :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, RDR2 oynarken V-Sync'i half yaptığım zaman 30 FPS'de kilitli kalması gerekirken çoğu zaman 29 ya da 28'e düşüyor ve takılmayı hissediyorum fakat V-Sync kapalı olduğu zaman 45 55 arasında FPS alıyorum. 28 ya da 29 FPS'ye düşmüyor. Neden acaba?

Not: Neden V-Sync kapalı oynamıyorsun o zaman diyenler için ekran kartının derecesi 70 dereceden 82 dereceye çıkıyor ve çok ses yapıyor. Zarar görsün istemiyorum, hepsi bu :)

Sen de FPS sabitleme programı, kullan 31 FPS'ye kitlersen 30 FPS alır, 1 FPS nadir droplar için gerekli. Ben öyle yapıyordum eski PC'de oynarken.

V-Sync zaten tam değerlere kilitleyemiyor ki; normal olarak açık olsa bile yine 58 - 62 arası değerlere gelecek. Yarım olsa sizin dediğiniz gibi 28 - 32 arasında değişecek, genelde de altında durur. Tam değer istiyorsanız, FPS kilit ayarı mevcutsa oyunun, oradan direkt 30'a sabitleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı