Epic Games RDR 2 hangi platformdan alınmalı?

RDR 2 Epic Games'te Ultimate 700 lira, Steam'de normal RDR 2 636 lira. Sizce hangisini almalıym?

Hocam fark şu, Ultimate versiyonunda Online içi altın bar ve ek kıyafet ile at veriliyor. Eğer Online kasmayacaksanız Steam'den almak daha mantıklı. Ki Steam bence her zaman ilk seçenek olmalı. İyi oyunlar.

Duruma bağlı, sana genel bir tavsiye vereyim. Eğer bir oyunu modlamayı veya ileride aklına esip modlama kabileyetine sahip olmak istiyorsan Steam üzerinden satın al. Fakat Steam önceden ucuz iken dolara geçme işinden sonra fiyatları tuzlu hale geldi. Eğer ben asla modlama yapmam diyorsan Epic ve Xbox hatta GOG'a bakabilirsin. Bazı oyunlar Epic'te ucuz, bazıları ise Xbox'ta ucuz olabiliyor. Fakat Steam dışındaki platformlar, oyun dosyalarını "şifrelediği" için genelde üzerinde kısıtlı seviyede oynama yapabiliyorsun.

Mesela ben Oblivion Remastered'i modlayarak oynamak istiyorum. Oyuna gamepass sayesinde de erişebiliyorum. Fakat Xbox dosyalarını şifrelediği için hem OBSE denilen script genişletme modu çalışmıyor hem de oyun bir mod yüzünden hata verdiğinde oluşan crash log'da şifrelenmiş şekilde çıkıyor. Bu yüzden büyük bir indirim kovalayıp Steam'dan satın almayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı