Sürprizbozan RDR 2 hayal kırıklığı

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dostum bak, Witcher serisini ben de sevmiyorum. Oynanış olarak bana hitap etmiyor oyun ama o da güzel oyun. Onun da hikayesi harika. Ben sevmiyorum diye Witcher hayal kırıklığı olmuyor. Burada başlığı açan arkadaşa gelen tepkinin sebebi acayip bir dil kullanması.

Aynı fikirdeyim, grafikleri vs. çok iyi ama hikayesi zayıf biraz.

Dark Souls 1'i defalarca bitirdim, benim için baş yapıttır. Sırf Dark Souls-3 için sistemi yükselttim. Son bossa gelebilmeme rağmen oyun içime sinmedi bir türlü. Elden Ring siner mi bilemiyorum? Vakit bulursam (DS3'ü içime sindirebilirsem) onu da deneyeceğim. Ama souls oyunlarında başyapıt Dark Souls 1'dir. Oynamadıysanız oynayın
RDR-2 benim ilk orijinal oynadığım oyun olacak bakalım nasıl bir sonuç alacağız.

Yok vallahi bende olmuyor DS 2 DS3 oynadım ama yok yapamıyorum ve çok üzülüyorum keşke bende keyif alsam diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…