Sürprizbozan RDR 2 hayal kırıklığı

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Kanka adamlar biraz daha yaşasa 1. dünya savaşında almanya ile savaşacak asker olacaklar sen iyi sondan bahsediyorsun . Adamlar kanun tanımayan çeteler her türlü yakalanacaklar zaten. Sen burada iç çatışma diyorsun. Ama bir yerde haitiye kaçmalarını bekledim

Bu oyun, oyun tarihine adını altın harflerle yazdırmış bir oyundur böyle oyunlar 10-15 yılda belki gelir. Oyunu sevmediğinizi kime söylerseniz söyleyin linçlenirsiniz fikrimce bu oyunu sevmeyenin oyun zevki yoktur.

GoW gibi bir oyun varken RDR 2 bence bu sözleri haketmiyor.

Bakın oyun kötü demiyorum. Bomboş at ile gezmek bile zevkli fakat beklentimi karşılamadı hikayesi. O kadar haiti lafı geçti onca soygun yapıldı onca çaba dutchun ilk parttaki kararlılığı ve sonradan resmen karakterin dağılması o dik duruşun sadakatın yok olması iki yüzlülük asla yakıştıramadım. Sonda da ne yaptığı belli değil. Bipolar gibi bi karakter başta çok anlam yükledim fakat hepsi fos çıktı.

Çünkü hastalığı kötüleştiğinde Kızılderililer çıkıyordu. Dedim bir ihtimal bunlarda bitki vardır kaynatır bir şeyler yapar.

Rains Fall, Arthur'a "Belki öksürüğüne iyi gelecek bir şeyler yapabilirim." dediğinde hangimiz "Acaba?" demedik ki

GoW gibi bir oyun varken RDR 2 bence bu sözleri haketmiyor.

GoW da güzel evet fakat RDR 2'yi sevmeyende ne bileyim GoW mitolojik bir oyun hikayesi gerçekçi değil RDR 2'nin en azindan geeçekçi yanı var.

Çünkü ilk oyunu oynamamışsın. Dutch'ın hikâyesi ilk oyunda devam ediyor, Dutch'ın nasıl bir karakter olduğunu biz zaten önceden biliyorduk yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…