Sürprizbozan RDR 2 hayal kırıklığı

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Beğenenlere saygım var çok kaliteli bir oyun bir şey asla demiyorum yıllardır oynamadım bekledim çok yükseldim belki de çok beklentiye girdim. Kimseye saygısızlık yapacak değilim kişisel zevklerinize bir şey diyemem ben sadece içimdekileri bir hırsla dökmek istedim. Gerçekten micahı öldürünce bitmeyeceğini düşündüm. Dediğim gibi belki de ben kendimi çok beklentiye soktum

Beğenenlere saygım var çok kaliteli bir oyun bir şey asla demiyorum yıllardır oynamadım bekledim çok yükseldim belki de çok beklentiye girdim. Kimseye saygısızlık yapacak değilim kişisel zevklerinize bir şey diyemem ben sadece içimdekileri bir hırsla dökmek istedim. Gerçekten micahı öldürünce bitmeyeceğini düşündüm. Dediğim gibi belki de ben kendimi çok beklentiye soktum
RDR1'den haberiniz bile yok değil mi...

Mesele anlamak değil anladım sadece oyun hikayesi karışık ve oyun hantal diyorum bunun nesini anlamıyorsun?

Karışık değil, bana karışık gelmedi mesela. Sana öyle gelmiş. Hikâye yavaş açılıyor, bunun sebebi hikâyenin fazla karakter üzerinden anlatılması. Fazla karakter üzerinden anlatılan hikâyeler yavaş açılır çünkü hızlı açılırsa oyuncu karakterleri yeteri kadar tanıyamaz ve bağ kuramaz. Yani bu doğru bir tercih. Dediğim gibi neredeyse tüm basın kuruluşlarından tam puan alan bir oyun RDR 2.

Kızılderililer fantastik bitkisel gizli bir ilaç üretebilir mi acaba diye düşünmüştüm ben. 😆

Oyunu sadece 1 kere oynamama rağmen neredeyse bütün görevleri hatırlıyorum, üstüne bitireli 1 yıldan fazla oldu. İşte bu bir oyunun kalitesini gösterir, sizin üzerinizde bıraktığı etkidir.

Ayrıca bu oyun bile tam olarak kötü sonla bitmiyor, devamında intikam alıyorsunuz. 2 adet sonu var aslında, hepsi de hikaye ile beraber bir bütün olarak sunulmuş.

Arthur aramızdan biriydi elbette ki her güzel şeyin bir sonu olacaktı. Bence yaşanan olayların kurgusu yerindeydi. Johnda çok baba karakterdir bakmayın RDR 1 PC'ye gelince onunda hayranı çoğalır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı