Sürprizbozan RDR 2 hayal kırıklığı

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Çabuk bitmesin dediğim oyunlar arasında Witcher 3 var mesela çok güzel bir yapım bana göre. Dediğiniz gibi bazı oyunlar aşırı derece de abartılıyor.

Kesinlikle. Paldır küldür linç olmasa 2 sayfadan fazla konuşulmaz zaten. Kült filmler bile eleştirilip kritiği yapılabiliyor.

Far Cry mı? Her sene aynı şeyleri, bomboş hikaye ve karakterleri bize sunan bir oyun serisinden bahsetmeyelim isterseniz. Üçüncü oyuna laf etmiyorum.

Tesadüf mü bilemem fakat örnek verdiğiniz oyunlar oldukça aksiyonlu. Bence siz alışık değilsiniz.

Evet ben RDR 2 ile duygusal bağ kuramadım oyun hantal kaldığı için ama metro serisi efsane bir oyun RDR 2 yanından bile geçemez.

Siz neden birinci oyuna taktınız anlayamadım.

Dutch'ı, Dutch'ın çetesini ve genel hikâye işleyişini anlamak açısından ilk oyun önemli. İlk oyundaki Dutch tamamen kafayı sıyırmış biriydi, ikinci oyunda da nasıl kafayı sıyırıp ilk oyundaki hâline geldiğini gördük. Ana karakterin de er ya da geç kefaretini (redemption) ödeyeceğini (öleceğini veya uzaklara gidip bu işleri bırakacağını) ilk oyunu bilenler biliyordu.

Hocam başka konuda da bu arkadaş sürekli RDR2'ye giydirmeye çalışıyordu. Tamam sevmeyebilirsin ama başkası seviyor diye onun gözünde "Oyundan anlamayan, zevksiz" biri olarak görünüyoruz

Bence hepimiz kimin oyundan anlamadığını gördük Bırakalım konuşsun o kendi kendine.

Tekrarlıyorum, arkadaş burada ikinci oyun hakkında konuşuyor. Genel olarak seriye laf etmiyor. İlk oyundan bahsetmeyi mantıklı bulmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…